Hi ha alguna cosa millor que gaudir d'una nit d'estiu acompanyats d'una banda sonora repleta de clàssics? Sí, maridant-ho tot amb un directe d'allò més màgic i un tast gastronòmic deliciós i en harmonia amb el repertori, en un jardí d'ensomni sota la llum de les estrelles!
El 29 de juliol, a Les Nits de Villa Bugatti us espera una vetllada ben especial i diferent de tot el cicle. El carismàtic imitador Pep Plaza i els disset músics de la Big Band Jazz Maresme ens portaran en primícia l'assaig general del seu pròxim espectacle 'Jazz som aquí': una posada en escena original i divertida on la música i les caracteritzacions dels personatges formen un número espectacular.
Situat a Cabrera de Mar i a només 20 minuts de Barcelona, la finca Villa Bugatti serà el primer escenari amb públic d'aquest espectacle i l'ambient perfecte per gaudir-lo. Compta amb un gran i elegant espai interior seguit d’un espectacular jardí on us podreu perdre i contemplar les nits d’estiu envoltats de la frescor de la natura. Una localització única i ben propera per escapar de la ciutat i viatjar a un entorn d’encant per unes hores.
A més, si l'assaig general no fos especial de per si, Villa Bugatti l'ha volgut completar amb un tast gastronòmic excepcional. El xef de la casa, Toni Vallory, ha elaborat especialment per a l'ocasió uns bufets inspirats en les cançons del repertori musical de la nit. Entre els plats, trobareu Formatges entre rius de fruits secs i melmelades que recorden a 'Illes dins d'un riu' o un 'risotto d’arròs Carnaroli de l’Estany de Pals amb ceps que s’amaguen', inspirat en 'The Pink Panther'. Consulteu el menú al complet de les taules bufets a continuació.
Preparats per una explosió d'humor, clàssics i delícies? Ja podeu reservar la vostra taula d'aquesta màgica experiència!
* S’ofereix un servei d’acollida d’infants fins a 12 anys, amb un menú de qualitat dissenyat a mida, en una zona habilitada per a ells i amb monitors que s’ocuparan que els més petits també puguin viure la seva nit especial.
Taules bufets de:
- Gaspatxo i cremes fredes de nit d’estiu
- Pernil ibèric, pa de pagès
- Formatges entre rius de fruits secs i melmelades
- Embotits de l’Empordà amb coca de pa amb tomàquet de penjar
- Musclos a la brasa fets al moment
- Risotto d’arròs Carnaroli de l’Estany de Pals amb ceps que s’amaguen
- Brasa de botifarres amb oli de tòfona, el millor remei contra “l’ansiedad”
- L’steack tàrtar de filet de vedella de Girona que es fa estimar
- Bufet llaminer per no oblidar