Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Petit Capet

Petit Capet

Restaurants, Cuina creativa Vila de Gràcia
4 de 5 estrelles
Capet
1/2
© Ivan Giménez Capet
 Capet
2/2
© Ivan Giménez Capet

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Una bona cuina es basa en la bona elecció dels productes, en saber-los utilitzar amb saviesa i en la voluntat d’agradar al comensal. De vegades això s’oblida, per obvi que sigui. Armando, el xef del Capet, ho té clar. I les vegades que aneu al seu petit i bonic restaurant sempre tindreu sorpreses agradables. En l’última visita, en què vam haver de menjar –molt còmodament– a la barra perquè no havíem reservat, em van sorprendre dos plats que no estaven encara en carta: ou a baixa temperatura amb base de Parmentier i tòfona negra, i un colomí –tota la peça, no només pit i cuixa com a reclam– saborós, ben cuinat al seu punt i enriquit amb un coulis de remolatxa que acoloria el plat.

En aquesta època de caça, les sorpreses poden venir a través d’aquests plats fora de carta, com una estupenda llebre a la royale, a més d’altres peces de ploma. A l’Armando i la Núria els agrada explicar que la cuina del Capet “s’identifica amb el producte de temporada, cosa que li atorga un protagonisme més gran amb senzillesa i un toc personal”, i es basa en la cuina tradicional i mediterrània. Però aquest jove xef, d’experiència provada, està aconseguint moltes coses més: el seu local es quedarà petit per l’assiduïtat de la cada vegada més fidel clientela de Gràcia, entre el Mercat de la Llibertat i Gal·la Placídia. Excel·lent i sòbria oferta de vins.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Benet Mercadé, 21-23
Gràcia
Barcelona
08012
Transport Gràcia (FGC), Fontana (M: L3)
Contacte
Horaris Dl. tancat. De dt. a ds. de de 13.30 a 15.30 h i de 20.30 a 23.30. Dg. tancat.

Els usuaris diuen