Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Picants Curtidillo

Picants Curtidillo

Restaurants, Cuina internacional
3 de 5 estrelles
Picants Curtidilllo
1/3
© Maria Dias
Picants Curtidillo
2/3
© Maria Dias
Picants Curtidillo
3/3
© Maria Dias

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Per entrepans suculents a preus raonables i una proposta solvent.

A les Corts, la plaça de la Concòrdia fa honor al seu nom: sòbria i espaiosa, hi destaca el campanar de Santa Maria del Remei, una referència visual del barri. El propietari del Fragments Cafè, Ricard Feriche, i el seu xef, Salvador Gálvez, han obert un petit colmado-temple dedicat al picant. El local és un cop de puny, petit i vermell com un bitxo. Les parets són atapeïdes  de productes d'arreu del món que tenen la capsaïcina (el compost químic responsable de la picant sensació) com a element principal: hi trobarem salses del Perú i de Mèxic, i una de les més fortes del món, la irlandesa Mic's Chilli Voodoo Reaper. 

Quan demanes un planxat de porchetta (cruixent, contundent, deliciós), el cuiner, que te’l prepara davant dels nassos, agafa amb molt de compte el Reaper, n’aboca una sola gota en una de les dues llesques i l’escampa per tota la superfície. Amb això n’hi haurà prou?, et preguntes. Doncs sí. Es nota. I és boníssim.

De la carta –no tot és picant, ni de bon tros–, en destaca una galta de vedella excel·lent, amb una delicada escuma de coco i un toc de curri; les mandonguilles, amb una salsa que et menjaries a cullerades, o el tirado de llobarro. I quina descoberta veure com s’entenen la xocolata i el gelat de pebre rosa!

Per Martí Sales

Publicat

Detalls

Adreça Plaça de la Concòrdia, 11
Barcelona
08014
Transport Les Corts (M:L3)
Contacte
Horaris De dl. a ds. de 18 a 24h. Dg. tancat.

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening