Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pili-Pilé

Pili-Pilé (TANCAT)

Restaurants, Vegetariana El Gòtic
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Benvinguts al misteriós planeta Vintage, també conegut amb el nom terrestre de Pili-Pilé, una combinació addictiva de paraules que reflecteix l’esperit lliure i extravagant d’aquest espai més enllà del temps. Entrar-hi és enviar els teus àtoms a una altra dimensió; un viatge còsmic per un forat negre retro als marges més inexplorats de la constel·lació del Barri Gòtic.

Cadires de quan les nostres àvies anaven als concerts dels Sirex. Llums Gauche Divine. Taules de vidre rodones estil Tony Montana. Ornaments que semblen robats de la segona residència de Gunilla Von Bismarck... El mobiliari és un calidoscopi marejant. Aquest espai en té de sobra, de personalitat. Resulta impossible resistir-s’hi. El fareu vostre en el temps que tardeu a mullar els llavis en els seus còctels coloristes. El Pili-Pilé és un d’aquells locals que generen una dimensió pròpia i abstrauen el visitant de la realitat. El caliu es mastega. El local, com la Tardis de Doctor Who, salta en el temps a cada metre quadrat: un sofà dels 60, una barra dels 70, un tamboret dels 80; un deliciós galimaties d’estils on només hi ha un protocol: recicla que fa fort.

Aquesta immersió espurnejada de kitsch, bohèmia i modernor es veu reforçada per la militància vegana del bar, que ofereix una carta de còctels diguem-ne saludables, amb fruites fresques i infinitat de recursos vegetals. L’explosió de fructosa i la carícia d’un destiŀlat us deixaran en un estat de dolça embriaguesa, exempts del sentiment de culpa que acostuma a acompanyar la ingesta de cubates porcs amb refrescs. Tant de bo els smoothies que ens fotem al matí també vinguessin amb aquest misteri. Seríem tots més feliços a l’oficina.

Per Òscar Broc

Publicat

Detalls

Adreça Cervantes, 3
Barcelona

Transport L4 (Jaume I) i L3 (Liceu)
Contacte
Horaris De dl. a dc. de 13 a 17 h. De dj. a ds. de 20 a 24 h.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers