Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pitarra

Pitarra (TANCAT)

Restaurants, Mediterrània El Gòtic

Time Out diu

Establiment tancat. El civet és una forma de cuina medieval originària de les actuals Catalunya i Occitània. Generalment s'aplica al porc senglar, cérvol, llebre... Es tracta d'un guisat on intervé una bona quantitat de ceba (d'aquí el nom), vi i la sang de la mateixa bèstia. És un tipus de cuina en cert desús, relegada a llocs especialitzats que els amants d'aquest tipus d'animalades coneixen i freqüenten. Al Pitarra, institució culinària de la ciutat, conserva el seu bon nom a base de servir aquest plat i altres peces de caça. Si no heu tastat mai el civet ni sou vegetarians, aquest és el lloc.

Per Manel Guirado

Publicat

Detalls

Adreça Avinyó, 56
Gòtic
Barcelona
08002
Transport Liceu (M: L3)
Contacte
Horaris De dl. a ds., de 13 a 16 h i de 20 a 23 h

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
2 people listening
També t'agradarà
    Últimes notícies