Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pitarra (TANCAT)

  • Restaurants
  • El Gòtic
  • preu 2 de 4
Publicitat

Time Out diu

Establiment tancat. El civet és una forma de cuina medieval originària de les actuals Catalunya i Occitània. Generalment s'aplica al porc senglar, cérvol, llebre... Es tracta d'un guisat on intervé una bona quantitat de ceba (d'aquí el nom), vi i la sang de la mateixa bèstia. És un tipus de cuina en cert desús, relegada a llocs especialitzats que els amants d'aquest tipus d'animalades coneixen i freqüenten. Al Pitarra, institució culinària de la ciutat, conserva el seu bon nom a base de servir aquest plat i altres peces de caça. Si no heu tastat mai el civet ni sou vegetarians, aquest és el lloc.

Escrit per Manel Guirado

Detalls

Adreça
Avinyó, 56
Gòtic
Barcelona
08002
Transport
Liceu (M: L3)
Horaris
De dl. a ds., de 13 a 16 h i de 20 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà