Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Plat Únic

Plat Únic

Restaurants
Plat Únic
1/3
Plat Únic
Plat Únic
2/3
Plat Únic
Plat Únic
3/3
Plat Únic

Time Out diu

Un restaurant amb un únic plat és una aposta conservadora? No! Arriscada! I més si és un restaurant d’hotel, el Plat Únic és el del Yurbban Trafalgar: “Ens inspirem en les antigues fondes, tot el dia tenien un plat calent a taula”, explica la directora de l’hotel, la Norma Galofré. En un hotel on “un 80% és clientela estrangera, ens bolquem en el client local”, prossegueix.

El xef, el catalanoirlandès Ronan Gallagher, manté la regularitat de la cuina, sempre d’alta precisió i contundent: “Fem un únic plat. Ha de ser perfecte”, riu. Fins al dia de Reis hi havia escudella i carn d’olla, i cada dos mesos renoven la carta. Potser us hi trobeu un jarret de vedella blanca fet a baixa temperatura: melós, tendre, de lacat impecable i mida gegantina, que va amb una parmentier i dues amanides excel·lents que són plats camuflats; una de col i una altra de carxofa, amb fonoll, pèsols i vinagreta de llimona.

Per postres, una revisió de la tarta al whisky fina fina, i molt carregada: ah, aquelles nits en què demanàvem més rajolí escocès al plat! Quants cops heu menjat cinc platets i us heu quedat amb gana? Aquí, amb un de sol –mam i teca sense límits, tot a 32 euros– és impossible.

Detalls

Adreça Carrer de Trafalgar, 30
Barcelona
08010
Transport M: Urquinaona
Contacte
Horaris Dm. de 18 h a 22.30 h; de dc. a ds. de 13 h a 22.30 h; Dg. de 13 h a 17.30 h

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening