Què fas per dinar?

Restaurants

Time Out diu

No a tothom li agrada menjar sol el menú del restaurant del costat de la feina, i fer-se la carmanyola cada dia pot ser un maldecap. Però Punto ; Coma han posat fil a l’agulla en aquest tema i ofereixen una alternativa que també us permetrà relaxar-vos una mica i desconnectar del ritme laboral. 

Sandra López i Andrea Muixí, cofundadores de Punto ; Coma, volen donar una nova dimensió als migdies, reunint els joves treballadors de Barcelona en un espai obert i agradable perquè assaboreixin un dinar com cal mentre gaudeixen de la música ambient. Us vénen ganes de provar-ho? La segona edició de Punto ; Coma es farà al Bar Treze (Major de Sarrià, 115) de 15 a 19 h.

El menú d’aquesta trobada serà d’estil mediterrani i en format còctel perquè pugueu gaudir de tot l’espai sencer, tant de la part de la terrassa com de la sala interior. Com que volen que estigueu còmodes, han limitat l’assistència a 50 persones. L’entrada s’haurà de pagar de forma anticipada. El preu és de 15 euros i inclou dinar, beguda, postres, cafè i molt bon rotllo. Aigua de Moritz, la cervesa 0,0 de Moritz, és la beguda del menú, ideal per acompanyar els àpats del migdia.

Si hi voleu assistir i experimentar aquest nou concepte de migdia, haureu d’enviar un missatge privat al Facebook de Punto ; Coma (www.facebook.com/puntoycomabarcelona) o un correu a puntoycomabarcelona@gmail.com i us faran arribar l’entrada. També podeu reservar la dels vostres amics indicant el nombre de persones que hi assistireu. 

Cada edició serà diferent, nous sabors, música diferent i un altre espai per descobrir a la ciutat, però sempre al migdia. Punto ; Coma no marxa de vacances. Us anirem informant de les novetats que estan preparant per a aquest estiu. 

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers