Raso Terra: Big (and veg) in Japan

Restaurants

Time Out diu

Raso Terra, un dels millors vegetarians de la ciutat, és un restaurant inquiet i curiós. Amb aquest esperit volen compartir la seva passió pel Japó. El dia 11 de maig (amb la benedicció de Sant Ponç) us conviden a gaudir d'un sopar vegà a 4 mans amb el xef Youtarou Sasaki

Sasaki és un dels xefs més prometedors del Japó, amo del restaurant Yo a la ciutat de Tono, (prefectura de Iwate), al nord-oest del pais del Sol Naixent. Juntament amb la xef resident Chloé Pindado, us prepararà 5 plats vegans, alguns d'ells procedents de l'antiga tradició dels monjos budistes japonesos, amb un maridatge molt especial: descobrireu el 'doburoku', la beguda fermentada més antiga del Japó, de la qual Youtarou és productor i ambaixador al món.

Completaran el sopar l'únic sake produït a Catalunya, de la mà d'Antoni Campins, i el cava biodinàmic i vegà de Recaredo. Val la pena: serà un viatge d'aperitiu, entrant, primer i segon plat on podreu tastar l'aspecte més desconegut de la cuina japonesa, la fermentació.

Publicat

Detalls

També t'agradarà