Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rasoterra

  • Restaurants
  • El Gòtic
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Raso Terra
©MariaDiasRaso Terra
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Si tenim en compte que un dels tres socis del restaurant, Daniel Rossi, també és president de l'associació Slow Food de Barcelona i que fins i tot tenen un hort propi, entendrem la magnitud i el rigor del Rasoterra en matèria de cuina km 0 i de temporada. Per això, els plats estrella de la carta i del menú diari són sempre de temporada: a l'hivern, el trinxat (fet amb els primers brots de col i patates) de l'bufet; a la primavera, els espàrrecs de Gavà amb salsa teriyaki; a l'estiu, el tàrtar de tomàquets del seu hort i a la tardor el mar i muntanya d'algues i bolets. Un gran exemple de restaurant que ha ajudat a trencar vells esquemes que associaven la cuina vegetariana amb cuina avorrida.

Escrit per
Daniel Vázquez Sallés

Detalls

Adreça
Palau, 5
Barri Gòtic
Barcelona
08002
Transport
Jaume I (L4)
Preu
De 20 a 35 €
Horaris
Dl. i dt. tancat. De dc. a dg. de 13 a 16 h i 19 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà