Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Rasoterra

Rasoterra

Restaurants, Vegetariana El Gòtic
Recomanat
4 de 5 estrelles
3 de 5 estrelles
(3Comentaris)
Raso Terra
©MariaDias Raso Terra

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Si tenim en compte que un dels tres socis del restaurant, Daniel Rossi, també és president de l'associació Slow Food de Barcelona i que fins i tot tenen un hort propi, entendrem la magnitud i el rigor del Rasoterra en matèria de cuina km 0 i de temporada. Per això, els plats estrella de la carta i del menú diari són sempre de temporada: a l'hivern, el trinxat (fet amb els primers brots de col i patates) de l'bufet; a la primavera, els espàrrecs de Gavà amb salsa teriyaki; a l'estiu, el tàrtar de tomàquets del seu hort i a la tardor el mar i muntanya d'algues i bolets. Un gran exemple de restaurant que ha ajudat a trencar vells esquemes que associaven la cuina vegetariana amb cuina avorrida.

Per Daniel Vázquez Sallés

Publicat

Detalls

Adreça Palau, 5
Barri Gòtic
Barcelona
08002
Transport Jaume I (L4)
Preu De 20 a 35 €
Contacte
Horaris Dl. i dt. tancat. De dc. a dg. de 13 a 16 h i 19 a 23 h.

Els usuaris diuen (3)

3 de 5 estrelles
També t'agradarà
    Últimes notícies