Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Rasoterra

Rasoterra

Restaurants, Vegetariana El Gòtic
Recomanat
4 de 5 estrelles
Raso Terra
©MariaDias Raso Terra

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Si tenim en compte que un dels tres socis del restaurant, Daniel Rossi, també és president de l'associació Slow Food de Barcelona i que fins i tot tenen un hort propi, entendrem la magnitud i el rigor del Rasoterra en matèria de cuina km 0 i de temporada. Per això, els plats estrella de la carta i del menú diari són sempre de temporada: a l'hivern, el trinxat (fet amb els primers brots de col i patates) de l'bufet; a la primavera, els espàrrecs de Gavà amb salsa teriyaki; a l'estiu, el tàrtar de tomàquets del seu hort i a la tardor el mar i muntanya d'algues i bolets. Un gran exemple de restaurant que ha ajudat a trencar vells esquemes que associaven la cuina vegetariana amb cuina avorrida.

Per Daniel Vázquez Sallés

Publicat

Detalls

Adreça Palau, 5
Barri Gòtic
Barcelona
08002
Transport Jaume I (L4)
Preu De 20 a 35 €
Contacte
Horaris Dl. i dt. tancat. De dc. a dg. de 13 a 16 h i 19 a 23 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies