Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gràcia

Restaurants a Gràcia amb reserva online

Restaurants a Gràcia amb reserva online

Publicitat
  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Cuina creativa
  • Gràcia
  • preu 3 de 4
El Roig Robí, un dels primers emblemes de la renovació gastronòmica d’aquesta ciutat. Els anys passen, però la qualitat i el bon gust queden. Sota l’atenta i càlida mirada de Mercè Navarro, alma mater d’aquest vaixell insígnia que va ser un atractiu més dels jocs olímpics, el Roig Robí segueix oferint una de les més bones i serioses cuines de Barcelona. A partir de les reformes de l’any 2000 i més recents, el seu pati posterior s’ha convertit en una de les terrasses més agradables de la capital. Tot i que s’hagin cobert ara un parell de reservats, permet gaudir de les seves plantes enfiladisses i arbres durant tot l’any.  Roig Robí és sinònim de seducció i elegància. En l’art transmet vives emocions: per això, suposo, van escollir aquest nom. Per més que passin els anys, els qui el vam veure néixer mai no el podrem considerar un clàssic. El nostre restaurant és identificable per ell mateix, fins i tot internacionalment, i poc assimilable a altres establiments. Hem fet un tipus de cuina pròpia, honesta i de qualitat que hem anat adaptant amb els anys sense canviar-ne l’esperit. La Mercè ha sabut envoltar-se d’un excel·lent equip, gràcies a l’Imma i en Joan. Els seus dos fills porten des de la cuina i la sala el vaixell a bon port. Tota l’oferta de la carta és important, però sempre han destacat per la bona cocció i presentació d’uns peixos salvatges que provenen dels millors proveïdors.  Sempre tenen a primera línia els millors productes que dóna cada estació. La nit de la nos
  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Marisc
  • Vila de Gràcia
  • preu 3 de 4
La marisqueria desenfadada de Gràcia ja té un germà! I més que petit és un germà gran. Al Lluritu 2, a quatre passes del primerenc, hi caben, agafeu-vos, cent persones! Ara bé, en la fase dos l'aforament serà de 40 persones, esclar. Aquesta capacitat és possible gràcies al fet que està dividit entre una planta baixa de taula alta i tamboret (20 places), i un segon pis per seure amb tota la calma del món vint més. Encara no podem fer barra, però amb el tema de les taules altes i tamborets, xerinola assegurada.  La carta és la mateixa que al Lluritu 1, però ampliada:" Una marisqueria de planxa i brasa de gamma mitjana, amb elaboració mínima i un producte de molta qualitat", explica en Pau Roca, actor i soci. Sí, es mantenen clàssics de la casa com el seu 'polp' sec –pop assecat i hidratat amb un oli espectacular– o la paella de marisc, però també entren en carta especialitats de creació pròpia, com una truita de patates amb oli del cap de gamba (!), o cuina d'aprofitament del peix, com galtes de corball o parpatana (entre l'aleta i la ventresca de la tonyina, melositat total) o un tàrtar de sípia. El Lluritu agafa elements de gastronomies en barra fora de Catalunya (el bar madrileny, les tapes de Cadis), i això sempre és d'agrair. Feu el favor de reservar.
Publicitat
  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Cuina creativa
  • Vila de Gràcia
  • preu 2 de 4
Sergi Canals, tot un jove veterà de la cuina (Omm, Txakolín, restaurants italians i japonesos arreu del món) ha obert Riera 29, un restaurant que ens reconcilia amb la tant abusada etiqueta de tapes creatives: cal tastar platets com les mandonguilles de pollastre amb tòfona, foie gras i parmentier de patata o el risotto de cors de carxofa confit i formatge fumat. Les podeu tastar en un assequible menú degustació de migdia, o més car i llarg a la nit.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat