Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 restaurants de Barcelona ens proposen maridatges nadalencs per assaborir a casa
Celeste Crianza
Foto: Celeste Crianza Celeste Crianza

5 restaurants de Barcelona ens proposen maridatges nadalencs per assaborir a casa

Es troben entre els millors restaurants de la ciutat i, aquest Nadal, proposen servei 'take away' perquè els pugueu assaborir a casa. Descobriu els seus plats estrella per maridar amb Celeste Crianza!

Time Out en col·laboració amb Celeste
Advertising

Unes festes tan extraordinàries com les que viurem aquest any mereixen àpats de Nadal al seu nivell! És per això que diversos restaurants de la ciutat han preparat plats inigualables que podeu gaudir directament a les vostres taules i que us recomanem per maridar amb un vi únic, Celeste Crianza. Celeste neix a les cotes més altes de la Ribera del Duero, a gairebé 900 metres sobre el nivell de la mar, on les vinyes i el cel estelat estableixen una connexió màgica. Es tracta d'un vi que conté la frescor i la intensitat de les nits màgiques i estelades. Sens dubte, un maridatge perfecte per aquesta època tan festiva. 
Per aconseguir el seu maridatge ideal, d'entre tota la carta que aquests cinc restaurants han ideat per aquestes festes, els hem volgut preguntar per aquell plat estrella que convertirà els vostres àpats de Nadal en autèntiques experiències gastronòmiques. Aquí els teniu: demaneu-los a través dels seus serveis 'take-away' i brindeu amb Celeste Crianza. Aquest Nadal, res de cuinar!

Garrí desossat amb el seu suc i maduixes
Garrí desossat amb el seu suc i maduixes
Foto: Carles Gaig

1. Gaig

Plaer pels més carnívors! Des de les Corts, aquest restaurant liderat pel xef Carles Gaig us portarà un dels seus plats més estimats pels comensals; el garrí desossat amb el seu suc i maduixes! Una autèntica delícia que al paladar resultarà en un equilibri exquisit de dolç i salat i que presenta una carn perfecta per maridar amb Celeste Crianza. Us encantarà!

- Carrer de la Nau Santa Maria, 5.

Solomillo Wellington
Solomillo Wellington
Foto: Solomillo

2. Solomillo

Una presentació de luxe i un sabor excepcional: des de Solomillo ens proposen maridar el vi Celeste amb, com no podia ser d’una altra manera, el Solomillo Wellington. És un plat ideal per les festes, ja que la seva presentació i sabor el fan molt especial. Hi podreu incloure guarnicions i salsa com puré de patata, amanida o salsa de pebre o demanar-lo sol, llest per posar-lo al forn!

- Mallorca, 251. 

Advertising
Pop amb patates 'a la importància' ab allioli de pebre vermell fumat
Pop amb patates 'a la importància' ab allioli de pebre vermell fumat
Foto: Fonda España by Berasategui

3. Fonda España

Tradició sobre taula! El restaurant Fonda España by Martín Berasategui sempre aposta per la tradició amb el toc especial del seu gran xef i, per aquest Nadal, us porta a casa un deliciós pop amb patates 'a la importància' amb allioli de pebre vermell fumat. Les patates, arrebossades i fregides amb un sofregit de ceba, all i bitxo; el pop, sencer, a baixa temperatura i acabat al forn per donar-li un toc fumat i cruixent... Per llepar-se els dits! I és que la força gustativa d’aquest plat festejarà d’allò més bé al paladar amb Celeste Crianza.

- Sant Pau, 9-11.

Safata de marisc 'Cantàbric'
Safata de marisc 'Cantàbric'
Foto: Botafumeiro

4. Botafumeiro

A Botafumeiro els agrada ressaltar l’exquisidesa dels productes. És per això que aquestes festes us proposen una safata de marisc 'Cantàbric' amb productes frescos de Galícia i les costes catalanes, bullit a l'estil 'Court-bouillon', amb sal marina i llorer. Res més, el mar en el seu estat més pur! És un plat estretament lligat a la celebració de Nadal que arribarà amb una presentació impecable. Llest per compartir!

- Gran de Gràcia, 81. 

Advertising
La Tartarería, tartar de ternera ahumada con gofre de patata
La Tartarería, tartar de ternera ahumada con gofre de patata
Foto: La Tartarería

5. La Tartarería

Si sou dels que sabeu apreciar un bon tàrtar, de ben segur que coneixeu La Tartarería, un restaurant on tota la carta està dedicada a aquesta deliciosa recepta. Per a aquestes festes ens proposen el seu tàrtar de vedella fumada amb gofre de patata, i amb un toc de mantega també fumada, un plat principal que aporta un regust que recorda a la fusta i que marida de forma ideal amb un Celeste Crianza. Assaboriu-lo!

- Muntaner, 26

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising