Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Rock'n'roll restaurants a Barcelona

Rock'n'roll restaurants a Barcelona

Locals on la teca 'rockeja' de veritat, per fer un mos ben acompanyats de música

Hard Rock Café Barcelona
Hard Rock Café
Per Ricard Martín i Manuel Pérez |
Advertising

El rock'n'roll és un dels grans fenòmens de la cultura de masses, al seu voltant ramifiquen multitud de subgèneres i tribus afins. Els paios durs del rock també disposen de llocs on menjar acompanyats de bona música i els objectes i personatges que fan reviure l'estètica del gènere. Locals que van de les franquícies internacionals més populars als caus secrets que conserven l'esperit rebel dels orígens. Us hem seleccionat 5 propostes perquè pugueu omplir el pap a ritme de guitarra. 'Let's rock'!

Bar Ramon

icon-location-pin Sant Antoni

És un temple de la bona tapa erigit en honor a Bo Diddley, fins i tot trobareu una guitarra autèntica d'aquesta glòria del rock'n'roll clàssic. Així mateix, aquest local de Sant Antoni és també bar de barri, un lloc excel·lent per cruspir un bon assortit de nutritives tapes, des dels clàssics de sempre fins a preparacions amb un punt d'imaginació. Ras i curt, bona música i millor menjar.

Time Out diu
Restaurants, Bar d'entrepans

Blitz

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Excel·lent bar d’entrepans amb punxades intempestives de músics de l’escena ‘indie’ barcelonina. A Blitz –que vol dir 'llampec', però es refereix a màrqueting i a menjar ràpid–han portat el bikini a un altre nivell. Són dues llesques de pa de motllo gegant –fetes per encàrrec al Forn Boix– que t’arriben tallades en dos triangles de pam i mig, un al cim de l’altre. Contundència a prova de paios durs.

Advertising
Restaurants

Hendrix

icon-location-pin Sant Gervasi - La Bonanova

Un restaurant de cuina italiana i mediterrània contundent en honor a l’esquerrà més genial de la història de la guitarra. Les fórmules de caire més tradicional es barregen amb tocs creatius, però sense perdre de vista que estem al restaurant que agafa el seu nom d'una de les llegendes del rock. Com si estiguéssim a Woodstock però amb la panxa plena.

Restaurants, Menjar ràpid

Hard Rock Cafe

icon-location-pin Ciutat Vella

Sucursal barcelonina de la cadena de restaurants de cuina nord-americana i temàtica musical, on sovint es pot gaudir de música en directe mentre es menja. Encara que sigui una més de les franquícies que tenen arreu del món, el restaurant de Barcelona ofereix hamburgueses recomanables i plats de cuina nord-americana, tot en porció XXL, esclar.

Time Out diu
Advertising
Restaurants, Gastropubs

Surf Bar

icon-location-pin El Poblenou

A descobrir: antre-bodega punk de tapes i bona birra on regna el surf garatger i la sèrie B. Si ens deixem guiar per les propostes de les seves pissarres, trobarem tapes que van des d'uns simples nachos a peix fregit, per demostrar que som a Poblenou i la mar és veïna. Atents també als seus menús i als plats combinats, teca per a melòmans nostàlgics i gent dura del rock.

Advertising