Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Roig Robí

 • Restaurants
 • Gràcia
 • preu 3 de 4
 • 4 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Restaurant Roig Robí
  Foto: Edgar Ortiz
 2. Restaurant Roig Robí
  Foto: Edgar Ortiz
 3. Restaurant Roig Robí
  Foto: Edgar Ortiz
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

El Roig Robí, un dels primers emblemes de la renovació gastronòmica d’aquesta ciutat. Els anys passen, però la qualitat i el bon gust queden. Sota l’atenta i càlida mirada de Mercè Navarro, alma mater d’aquest vaixell insígnia que va ser un atractiu més dels jocs olímpics, el Roig Robí segueix oferint una de les més bones i serioses cuines de Barcelona.

A partir de les reformes de l’any 2000 i més recents, el seu pati posterior s’ha convertit en una de les terrasses més agradables de la capital. Tot i que s’hagin cobert ara un parell de reservats, permet gaudir de les seves plantes enfiladisses i arbres durant tot l’any. 

Roig Robí és sinònim de seducció i elegància. En l’art transmet vives emocions: per això, suposo, van escollir aquest nom. Per més que passin els anys, els qui el vam veure néixer mai no el podrem considerar un clàssic.

El nostre restaurant és identificable per ell mateix, fins i tot internacionalment, i poc assimilable a altres establiments. Hem fet un tipus de cuina pròpia, honesta i de qualitat que hem anat adaptant amb els anys sense canviar-ne l’esperit. La Mercè ha sabut envoltar-se d’un excel·lent equip, gràcies a l’Imma i en Joan. Els seus dos fills porten des de la cuina i la sala el vaixell a bon port. Tota l’oferta de la carta és important, però sempre han destacat per la bona cocció i presentació d’uns peixos salvatges que provenen dels millors proveïdors

Sempre tenen a primera línia els millors productes que dóna cada estació. La nit de la nostra visita el paladar es va veure complimentat amb dos entrants de ceps i ou de reig. Els primers, tot just saltats amb bon oli i sal; i els segons, filetejats com un carpaccio. Sublims. 

Van seguir els cigrons amb calamarsons i un increïble capipota amb samfaina. I va tancar l’àpat un turbot al forn espectacular. Però el millor és no parlar dels plats sinó convidar-vos a tastar-los. 

Escrit per
Contingut patrocinat

Detalls

Adreça
Sèneca, 20
Barcelona
08006
Transport
Diagonal (M: L3-L5)
Horaris
13,30 a 16 i de 20,30 a 23,30
Publicitat
També t'agradarà