• Restaurants | Cuina creativa
  • preu 2 de 4
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Saboc (TANCAT)

3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

El aliments canvien radicalment el seu sabor i textura segons la temperatura i el tipus de cocció. Partint d'aquesta premissa, a Saboc agrupen els plats de la carta, no pas per primers o segons, sinó per graus de cocció: crus, a baixa temperatura, als fogons i a la planxa. I encara que tots els plats siguin en petit format, la intenció és d'alta cuina. Exemples: un ou a baixa temperatura deliciós o una tendríssima falda de vedella.

Detalls

Adreça
Fusina, 3
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (L4)
Horaris
Cada dia de 13 a 16 i de 20 a 23.30 h. Dv, i ds. fins 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà