Saboc [Aquest restaurant és tancat]

Restaurants, Cuina creativa Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
3 de 5 estrelles
Saboc [Aquest restaurant és tancat]
©MariaDias Saboc

El aliments canvien radicalment el seu sabor i textura segons la temperatura i el tipus de cocció. Partint d'aquesta premissa, a Saboc agrupen els plats de la carta, no pas per primers o segons, sinó per graus de cocció: crus, a baixa temperatura, als fogons i a la planxa. I encara que tots els plats siguin en petit format, la intenció és d'alta cuina. Exemples: un ou a baixa temperatura deliciós o una tendríssima falda de vedella.

Per Ricard Martín

Publicat

Lloc de la ubicació Saboc [Aquest restaurant és tancat]
Contacte
Adreça Fusina, 3
Barcelona
08003
Horaris Cada dia de 13 a 16 i de 20 a 23.30 h. Dv, i ds. fins 24 h.
Transport Jaume I (L4)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
2 people listening