Time Out a la teva bĂşstia d'entrada

Cerca
El Abasto

Sabors a la brasa a El Abasto del Poblenou

Descobriu un nou concepte de braseria argentina i basada en el producte de proximitat de El Abasto

Time Out en col·laboració amb San Miguel
Publicitat

La brasa i la cuina argentina sempre han anat de la mà i d'aquesta fusió ha nascut un concepte de restaurant, el de braseria argentina, que tots identifiquem. El Abasto (Dr. Trueta, 229) vol retre culte a aquestes arrels, però amb la voluntat de millorar el concepte i elevar-lo amb unes exigències gastronòmiques molt cuidades per marcar un toc diferencial. Un toc que ve donat per la fusió amb la tradició mediterrània.

El local, inaugurat fa només sis mesos, amb uns sostres amb volta catalana i amb una decoració que combina la pedra de les parets amb la fusta noble del mobiliari, és tot un exemple d'aquesta fusió. La cuina oberta es separa del saló amb una estructura que recorda un emparrat pel que s'enfilen elements vegetals. I darrere, un forn d'última tecnologia, que funciona amb carbó vegetal i permet un mètode de cocció diferent sense perdre el gust de la brasa, pren el protagonisme. En ell, s'elaboren plats deliciosos a base de productes de temporada i proximitat, amb peixos frescos del dia i carns tractades i tallades segons l'estil argentí.

El menú inclou propostes com els calamars brasejats, clàssics com les costelles de xai i sorpreses com el Rac de porc al buit, tots tres ideals per maridar amb la cervesa Magna de San Miguel. També hi ha plats vegetarians i vegans i unes postres que fan viatjar a l'altra banda de l'oceà, com el panequeque de dolç de llet amb plàtan caramel·litzat.

És un lloc ideal per anar a sopar qualsevol nit, ja que obre de dimarts a diumenge, i també a dinar el cap de setmana, els únics dies que ho fa al migdia. I, si fa sol, podeu optar per instal·lar-vos a la terrassa, un luxe apartat del soroll del barri a només un minut de la bulliciosa Rambla del Poblenou. Apropeu-vos-hi!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat