Secret Foodie Society

Voleu formar part d'una nova i secreta societat foodie?
Secret Foodie Society
Secret Foodie Society
Advertising

Us presentem una experiència que canviarà la vostra forma de gaudir la gastronomia: una història en cinc actes on cadascun estarà basat en un element diferent. Un grapat de xefs faran de mestres de cerimònia perquè us pugueu endinsar en aquesta nova societat secreta pas a pas. Gràcies a les pistes que aneu trobant, arribareu a parar a una ubicació que romandrà secreta fins poques hores abans de l'esdeveniment.

Restaurants

Secret Foodie Society: Tierra

icon-calendar

S'acosta el final d'aquesta aventura gastronòmica. Heu tastat els sabors d'AIRE, AGUA i FUEGO, així que per començar a acomiadar l'experiència us presentem l'etapa TIERRA, protagonitzada per Laura Veraguas. Veraguas és una abanderada de la cuina verda amb consciència i aportarà tota la seva dedicació i creativitat per a la penúltima etapa d'aquesta aventura. El 27 de setembre a les 20.30 h prepareu-vos per un bon sopar de 5 o 6 plats a una ubicació secreta molt especial!

Restaurants

Secret Foodie Society: Éter

icon-calendar

Us presentem el cinquè i últim element, el més volàtil i el que posa el fermall d'or a aquesta experiència gastronòmica de cinc actes: l'ÈTER, del qual podreu gaudir el pròxim 8 de novembre. Aquest últim pas us farà embogir amb l'explosió de tots els elements junts, de la mà de Miky Manrubia de Chingón i de Pol García, el xef creador de les experiències pop up Pop Secret. Aquesta experiència, que no té res a envejar a les seves predecessores, marcarà un abans i un després en la vostra manera de gaudir de la gastronomia.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com