Secret Foodie Society

Voleu formar part d'una nova i secreta societat foodie?

Secret Foodie Society

Us presentem una experiència que canviarà la vostra forma de gaudir la gastronomia: una història en cinc actes on cadascun estarà basat en un element diferent. Un grapat de xefs faran de mestres de cerimònia perquè us pugueu endinsar en aquesta nova societat secreta pas a pas. Gràcies a les pistes que aneu trobant, arribareu a parar a una ubicació que romandrà secreta fins poques hores abans de l'esdeveniment.

Secret Foodie Society: Fuego

Després de passar per AIRE i per AGUA, el 26 de juliol us espera FUEGO, la tercera parada d'aquesta experiència gastronòmica on les brases, la calor i el fum són els protagonistes. No us perdeu la tercera part de l'aventura sota les ordres de Laila Bazahm, del restaurant Hawker 45. Recordeu que la ubicació i el menú es mantindran en secret fins poques hores abans del sopar, però us assegurem que gràcies a la passió, la dedicació i la creativitat de la xef, l'espera valdrà la pena!

Barcelona-Ciutat Dijous 26 juliol 2018

Secret Foodie Society: Tierra

S'acosta el final d'aquesta aventura gastronòmica. Heu tastat els sabors d'AIRE, AGUA i FUEGO, així que per començar a acomiadar l'experiència us presentem l'etapa TIERRA, protagonitzada per Laura Veraguas. Veraguas és una abanderada de la cuina verda amb consciència i aportarà tota la seva dedicació i creativitat per a la penúltima etapa d'aquesta aventura. El 27 de setembre a les 20.30 h prepareu-vos per un bon sopar de 5 o 6 plats a una ubicació secreta molt especial!

Barcelona-Ciutat Dijous 27 setembre 2018
Advertising

Secret Foodie Society: Éter

Us presentem el cinquè i últim element, el més volàtil i el que posa el fermall d'or a aquesta experiència gastronòmica de cinc actes: l'ÈTER, del qual podreu gaudir el pròxim 8 de novembre. Aquest últim pas us farà embogir amb l'explosió de tots els elements junts, de la mà de Miky Manrubia de Chingón i de Pol García, el xef creador de les experiències pop up Pop Secret. Aquesta experiència, que no té res a envejar a les seves predecessores, marcarà un abans i un després en la vostra manera de gaudir de la gastronomia.

Barcelona-Ciutat Dijous 8 novembre 2018

Comentaris

1 comments
Naroa U

No llega ningún mail de confirmación después del pago por la reserva.