Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Selvática

Selvática

Restaurants, Gelateries
Selvática
Foto: Selvática Selvática

Time Out diu

Natalia Ramírez, la propietària i geladera en cap de Selvática, és colombiana. I això es nota en la tria de sabors tropicals, com per exemple un sorbet d'alvocat amb llima, o una encertadíssima combinació de coco, pinya i alfàbrega.

Ara bé, Ramírez té una formació de cuina i pastisseria d'allò més sòlida: amb estudis a la Carpigiani Gelato University –el primer centre d'estudis superiors dedicat al gelat!– i a l'Espai Sucre de Barcelona, a Selvática ha establert una cafeteria d'especialitat-botiga-obrador en què els gelats van directes de l'obrador al client, i s'elaboren amb productes de temporada.

Tenen una sensibilitat vers el vegà, amb gelats de vainilla vegana, per exemple, o l'esmentat de coco, però també en altres creacions que són pura festa major llatina: un gelat d'almívar de llet, plàtan i brownie! Com diu ella, "la bona vida i les bones postres comencen amb un bon gelat". 

Publicat

Detalls

Adreça Martínez de la Rosa, 65
Barcelona
08012
Transport M: Fontana
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 14 a 23 h. Ds. i dg. d'11 a 23 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies