Interior de Seoul Nadri
Foto: Seoul Nadri Seoul Nadri
  • Restaurants | Coreana
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Seoul Nadri

4 de 5 estrelles
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

La Byul Nim Ro, copropietària del reconegut restaurant Pocha (Provença, 224), i el seu marit, el xef Inhoi Joo, són els capitans d’aquest establiment dedicat a la barbacoa coreana. La carn que serveixen és de primeríssima qualitat, vedella irlandesa criada a Salamanca. Tasteu-hi la costella. En concret, la cinquena. Es creu que és la més saborosa pel seu equilibri de magre i greix. A la carta també hi ha altres clàssics de la gastronomia coreana; kimtxi, 'bibimbap' (arròs amb vegetals i carn) i sopes com la 'tteokbokki' (elaborada amb pasta tubular d’arròs glutinós) i la 'doenjangguk' (coneguda com el miso coreà). El local és càlid, d’aires industrials i metàl·lics, i taules llargues de fusta amb graelles integrades. El servei no pot ser ni més amable ni més eficient.

Detalls

Adreça
Roger de Llúria, 24
Barcelona
Barcelona
08010
Transport
Urquinaona (M: L1, L4)
Preu
€€
Horaris
De dc. a dg. de 13 a 16.30 i de 19.30 a 23.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà