Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Seventy Barcelona

  • Restaurants
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Seventy Restaurant
    FOTO: Maria DiasSeventy Restaurant
  2. Seventy Restaurant
    FOTO: Maria DiasSeventy Restaurant
  3. Seventy Restaurant
    FOTO: Maria DiasSeventy Restaurant
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Al restaurant de l'hotel Seventy, la carta és un full, sense primer ni segon: “Volem que mengis el que vulguis i quan vulguis, com si fossis a casa teva”, explica el cuiner Marc Mallasen (qui va portar tres anys la cuina del Palace, un dels pocs cuiners d’hotel de gran luxe a Barcelona que és de Barcelona). Per un tiquet mitjà assequible, dona tracte d’alta cuina a receptes quotidianes: el pollastre a la brasa (9 euros) és tendre i sucós gràcies a dues hores i mitja de cocció a baixa temperatura i previ marinat en cítrics. I els bolets de temporada i papada ibèrica (13 euros), èxit de la casa, neden en una sumptuosa demi-glace de vedella –dia i mig de reduir vedella a salsa– i un rovell d’ou a baixa temperatura.

“A la carta no hi trobaràs ni club sandwich ni una hamburguesa. Per mi seria fantàstic fer només cuina catalana de temporada, però som en un hotel, i fem cuina d’arc mediterrani un xic més comercial”, explica. S’hi mastega la personalitat del cuiner en plats “molt recognoscibles”, com uns meravellosos cabdells a la brasa i tomàquet pelat, o un rosbif fabulós. “Vull que et mengis un rosbif, no pas un aire de rosbif”, riu. I us ho podeu menjar en el racó que més us doni la gana d'aquest acollidor hotel. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Còrsega, 344-352
Barcelona
08037
Transport
M: Diagonal
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà