Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Seventy Barcelona

Seventy Barcelona

Restaurants, Catalana Dreta de l'Eixample
Recomanat
4 de 5 estrelles
Seventy Restaurant
1/3
FOTO: Maria DiasSeventy Restaurant
Seventy Restaurant
2/3
FOTO: Maria DiasSeventy Restaurant
Seventy Restaurant
3/3
FOTO: Maria DiasSeventy Restaurant

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Al restaurant de l'hotel Seventy, la carta és un full, sense primer ni segon: “Volem que mengis el que vulguis i quan vulguis, com si fossis a casa teva”, explica el cuiner Marc Mallasen (qui va portar tres anys la cuina del Palace, un dels pocs cuiners d’hotel de gran luxe a Barcelona que és de Barcelona). Per un tiquet mitjà assequible, dona tracte d’alta cuina a receptes quotidianes: el pollastre a la brasa (9 euros) és tendre i sucós gràcies a dues hores i mitja de cocció a baixa temperatura i previ marinat en cítrics. I els bolets de temporada i papada ibèrica (13 euros), èxit de la casa, neden en una sumptuosa demi-glace de vedella –dia i mig de reduir vedella a salsa– i un rovell d’ou a baixa temperatura.

“A la carta no hi trobaràs ni club sandwich ni una hamburguesa. Per mi seria fantàstic fer només cuina catalana de temporada, però som en un hotel, i fem cuina d’arc mediterrani un xic més comercial”, explica. S’hi mastega la personalitat del cuiner en plats “molt recognoscibles”, com uns meravellosos cabdells a la brasa i tomàquet pelat, o un rosbif fabulós. “Vull que et mengis un rosbif, no pas un aire de rosbif”, riu. I us ho podeu menjar en el racó que més us doni la gana d'aquest acollidor hotel. 

Detalls

Adreça Còrsega, 344-352
Barcelona
08037
Transport M: Diagonal
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies