Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right SINTONIA

SINTONIA

Restaurants
Recomanat
4 de 5 estrelles
Sintonia
1/3
Foto: Irene FernandezSintonia
Sintonia
2/3
Foto: Irene FernandezSintonia
Sintonia
3/3
Foto: Irene FernandezSintonia

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Si us agraden els menús únics i reposar el menjar a taula, el Sintonia és el vostre lloc

El concepte de restaurant aquí (i a la Xina popular) va néixer a recer dels hotels. I sempre fa goig descobrir un restaurant d’hotel que, per entitat i personalitat, recordis sense el complement nominal. El Sintonia del Gallery Hotel costa d’oblidar. Perquè ara que farà un any que va engegar, com diu el lema ranci, tot són avantatges.

“Una democratització de l’alta cuina? Aquesta és la idea. Sense ser un gastronòmic volem fer una proposta diferent, gens encotillada, tenir una carta de luxe però sense els articles de gran luxe”, explica el xef Pablo Tomás. Per començar perquè Tomás, quan li ho pregunten, s’espolsa els tòpics dient que fa una cuina “de cuinar. De guisar, actualitzada, però amb una base sòlida”. Voluntat que es percep en unes mandonguilles amb sípia –amb tallarines fetes del cefalòpode– o en un impecable i clàssic arròs sec de peix on es fan evidents els temps, calés i fumet esmerçat. Tomás –amb mili a l’Arzak, elBulli i el Drolma– també té un saludable esperit juganer que excel·leix en un platet de trampantojo que és un platàs: el braç de gitano rus, que aglutina rotllet de patata, ensalada russa i causa limeña. Els avantatges?

Doncs que una carta que va dels 8 als 45 euros el plat dona aquesta opció al migdia: sumar cinc euros a qualsevol plat, i ja tens una guarnició (sopa del dia, amanida, verdures a la brasa o patates fregides) més una copa de bon vi i unes postres. “Per 25 euros et calces un filet amb tot i menges en una hora”, diu Tomás. Més avantatges? Cuina ininterrompuda i no doblen torns. Quan vulguis, hi pots anar amb dos amigots i berenar un pantagruèlic i delirantment melós jarret de vedella (sobretaula en un bar amb 70 referències d’escocès!). Només em queda un avantatge: el menú de degustació són vuit passes a 39 euros (amb tot inclòs!). On l’únic desavantatge és l’absència del seu tàrtar de vaca vella, fet a taula en cap de bou. Fitxeu-hi!

Detalls

Adreça Carrer del Rosselló, 249
Barcelona
08008
Transport M: Diagonal
Contacte
Horaris Cada dia de 12.30 a 1.00 h
També t'agradarà
    Últimes notícies