Sol i Lluna

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
El wok de quinoa del Sol i Lluna és un dels plats estrella d’aquest restaurant especialitzat en cuina vegetariana i vegana. En Samuel, el xef, combina aquest preciós gra de l’altiplà andí de l’Amèrica del Sud amb verdures variades i llegums, principalment llenties, i ho passa tot pel wok abans de portar-ho a la taula.
És un plat no només gustós i substanciós sinó molt ric per les diferents propietats del gra, i a la vegada sa per a l’organisme. En aquest càlid local de Gràcia, molt freqüentat pels cinèfils que sovintegen els cines Verdi, es poden trobar grans joies de la cuina vegetariana i sana. Un dels plats amb més èxit són les mandonguilles fetes de llenties franceses de Puy.
Fonamentalment francesa i mediterrània, la cuina del Sol i Lluna destaca també per la lasanya de ratatouille, la samfaina francesa, amb formatge de cabra fos. Les cremes i sopes són també especialitats d’aquest lloc encantador, amb llum càlida i ben distribuïda, amè i on el comensal se sent còmode amb l’atenció. Les amanides i les postres són un altre punt molt a favor del Sol i Lluna.
Detalls
Adreça |
Verdi, 50 Gràcia Barcelona 08012 |
---|---|
Transport | Fontana (M: L3) |
Contacte | |
Horaris | De dl. a dv. de 19.30 a 0.30 h. Ds. i dg. de 13 a 1 h. |