Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Martín Berasategui
Martín Berasategui

Sortegem una experiència gastronòmica estel·lar!

Per a tots els que gaudiu com mai cada vegada que assaboriu un trosset de tonyina, sortegem un sopar amb estrella Michelin a la Tunateca Balfegó i amb Martín Berasategui de xef convidat!

Publicitat

Us agrada la tonyina en qualsevol de les seves varietats? Doncs seguiu llegint, perquè us proposem un pla valorat en 314 € que us emocionarà! La Tunateca Balfegó, l’espai que des de fa anys ret culte a la tonyina vermella mediterrània de primeríssima qualitat, proposa un sopar únic, ‘Nit d’estrelles Michelin’, i nosaltres us volem convidar! Estarà preparat a 4 mans entre el xef de la casa, el prestigiós Ekaitz Apraiz, i un xef convidat, que en aquesta ocasió serà el basc Martín Berasategui, que reuneix deu estrelles Michelin i està al capdavant de diversos restaurants propis, entre ells el que porta el seu nom a la població de Lasarte - Oria de Guipúzcoa.  

La cita serà el dijous 23 de maig a les 20.30. Tots dos xefs estan dissenyant el menú de la vetllada amb molta cura i imaginació, i estan pensant plats de l’estil del tàrtar de tonyina Balfegó sobre cruixent de tinta de calamar i gel de yuzu o l’amanida líquida de medul·la de tonyina, salicòrnia en escabetx i aire Omega 3. I tot maridat amb els millors vins. Un plaer garantit!

El sopar té un preu de 157 € per persona, i nosaltres volem convidar a l’afortunat guanyador i al seu acompanyant. Per participar, només cal omplir el formulari que trobareu a continuació abans del 19 de maig (i llegir i acceptar les bases legals). Creueu els dits... i molta sort!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat