Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sortegem una experiència gastronòmica estel·lar!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Martín Berasategui
Martín Berasategui

Sortegem una experiència gastronòmica estel·lar!

Per a tots els que gaudiu com mai cada vegada que assaboriu un trosset de tonyina, sortegem un sopar amb estrella Michelin a la Tunateca Balfegó i amb Martín Berasategui de xef convidat!

Advertising

Us agrada la tonyina en qualsevol de les seves varietats? Doncs seguiu llegint, perquè us proposem un pla valorat en 314 € que us emocionarà! La Tunateca Balfegó, l’espai que des de fa anys ret culte a la tonyina vermella mediterrània de primeríssima qualitat, proposa un sopar únic, ‘Nit d’estrelles Michelin’, i nosaltres us volem convidar! Estarà preparat a 4 mans entre el xef de la casa, el prestigiós Ekaitz Apraiz, i un xef convidat, que en aquesta ocasió serà el basc Martín Berasategui, que reuneix deu estrelles Michelin i està al capdavant de diversos restaurants propis, entre ells el que porta el seu nom a la població de Lasarte - Oria de Guipúzcoa.  

La cita serà el dijous 23 de maig a les 20.30. Tots dos xefs estan dissenyant el menú de la vetllada amb molta cura i imaginació, i estan pensant plats de l’estil del tàrtar de tonyina Balfegó sobre cruixent de tinta de calamar i gel de yuzu o l’amanida líquida de medul·la de tonyina, salicòrnia en escabetx i aire Omega 3. I tot maridat amb els millors vins. Un plaer garantit!

El sopar té un preu de 157 € per persona, i nosaltres volem convidar a l’afortunat guanyador i al seu acompanyant. Per participar, només cal omplir el formulari que trobareu a continuació abans del 19 de maig (i llegir i acceptar les bases legals). Creueu els dits... i molta sort!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising