Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tasta de nou la Moritz Red Ipa!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Moritz Red Ipa

Tasta de nou la Moritz Red Ipa!

La primera cervesa creada pel Moritz Beer Lab, i que va conquerir molts paladars, torna ara en una edició limitada que estarà disponible a bars i supermercats

Per Màrqueting Time Out
Advertising

D’alta i baixa fermentació, làmbic, de blat, blanques, stout... De cerveses n’hi ha per entretenir-s’hi. Tant se val si sou d’aquelles persones capaces de diferenciar entre els diversos tipus o no. Si pertanyeu al club d’amants de les cerveses diferents o, simplement, teniu un paladar curiós, esteu d’enhorabona perquè Moritz acaba de llançar de nou al mercat la seva Moritz Red Ipa; és a dir, la Indian Pale Ale.
I què significa exactament això d’Indian Pale Ale? Doncs es refereix al tipus d’elaboració, amb fermentació amb llúpol a alta temperatura, que fa que aquesta cervesa de color torrat amb tocs de robí tingui una escuma espessa, una graduació lleugerament superior a la mitjana i un inconfusible toc amarg.
Organolèpticament, les tres varietats de llúpols aromàtics que conté (Nugget, Hallertauer i Saaz) i la utilització de maltes pàl·lides, caramel·litzades i torrefactes hi donen aromes afruitades de poma, préssec, figues i panses amb notes de caramel, regalèssia, cafè i fruites seques. És una cervesa diferent, suau i complexa, de què poden gaudir tant els paladars iniciats com els neòfits.
De fet, potser us sona, o fins i tot ja l’heu tastada: la Moritz Red Ipa va ser la primera creació del Moritz Beer Lab, el laboratori nascut fa poc més d’un any que investiga i experimenta noves especialitats a la microcerveseria que hi ha instal·lada al soterrani de la Fàbrica Moritz de Barcelona –una de les més grans del sud d’Europa. Allà s’elaboren diverses edicions especials de cervesa. Potser us sonen la Moritz negra, sense filtrar i que recupera una recepta històrica, creada pel 160 aniversari de la companyia; la de blat, inspirada en el pa de massa mare i elaborada en col·laboració amb Triticum, els responsables del gloriós pa de l’M-store, i la Moritz Scottish, un homenatge a la tradició maltera d’Escòcia i encara en carta.
Fins ara, les creacions del Moritz Beer Lab només estaven disponibles a la Fàbrica Moritz i a l’M-store durant un temps limitat, però la Moritz Red Ipa va tenir tant èxit que ha hagut de tornar, i per la porta gran: a partir d’avui ja és possible prendre’n una en un bar o tenir-la a la nevera de casa.
I, atents, perquè aviat n’arribaran noves varietats. El Moritz Beer Lab continuarà explorant el terreny creatiu per potenciar la cultura cervesera. Llançarà al mercat diferents especialitats al llarg de l’any, i desenvoluparà noves modalitats com la cervesa sense filtrar, de blat, d’alta fermentació tipus ALE i cerveses aromatitzades amb espècies naturals. Perquè gaudim de la mateixa Moritz, però diferent. ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising