Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. El Celleret
    Foto: Miquel MillanEl Celleret
  2. El Celleret
    Foto: Miquel Millan El Celleret
  3. El Celleret
    Foto: Miquel MillanEl Celleret
  4. El Celleret
    Foto: Miquel MillanEl Celleret

Tasteu El Celleret!

Aquest estiu us espera un autèntic maridatge de vins, cuina mediterrània i un paisatge espectacular al nou Jardí Restaurant del celler Família Torres: El Celleret

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Quan busquem un nou restaurant, sovint, no només ens fixem en el conjunt de la seva carta de plats i vins sinó que també volem que l’espai i la decoració sigui cuidada i la ubicació, perfecta. Ara, Família Torres ha reunit totes aquestes característiques (i moltes més) al seu nou Jardí Restaurant El Celleret, situat entre les vinyes de Mas La Plana, a Pacs del Penedès. Amb la màgica muntanya de Montserrat a l’horitzó, el restaurant és un espai perfecte perquè tots els seus visitants gaudeixin d’unes vistes panoràmiques espectaculars al bell mig del Penedès, mentre assaboreixen deliciosos plats d’autor maridats amb els millors vins del celler.

A més, l’espai, elegant i amb una decoració exquisida, compta amb dos ambients ben diferenciats i versàtils que aconsegueixen crear l’atmosfera ideal per a cada ocasió. L’interior és un espai acollidor i banyat amb llum natural que té sortida directa a l’exterior, on trobareu una terrassa de fusta a peu de vinya i un jardí típicament mediterrani, amb oliveres i delimitat per un mur de pedra seca. En definitiva, un espai que es convertirà en el racó més meravellós per gaudir de l’entorn amb copa de vi en mà.

Tota la carta que trobareu a El Celleret està basada en propostes gastronòmiques tradicionals i de nova creació que posen l’accent en el territori català i s’harmonitzen a la perfecció amb els vins de la Família Torres. Els plats estan elaborats a partir de productes locals, que garanteixen que el resultat final compti amb una qualitat excepcional. Hi trobareu delícies com gall negre del Penedès amb cabernet sauvignon, prunes, orellanes i pinyons; una coca de ceba caramel·litzada amb botifarra negra, mel i llimona; o calamar de costa de la llotja de Vilanova i la Geltrú. I per acabar amb el dolç a la boca, no us podreu resistir a tastar el mató de Torrelles de Foix o les delicioses catànies de Vilafranca!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat