La peripècia de la taverna Ficus mereixeria una novel·leta: una llicenciada en audiovisuals i un matemàtic i obren un estudi de gravació, i alhora compren el petit restaurant de davant del negoci. La indústria musical ha caigut, però la teca cotitza a l'alça: cada cap de setmana, quan tanquen l'estudi, la taverna El Ficus ofereix plats remarcables.
A la Sara Santacana i el David Anton els agrada dir que regenten una casa de menjars al Guinardó. I és cert, la Taverna el Ficus, amb tot just deu taules, s’ha especialitzat en plats de pasta casolana (tenen obrador propi) i platets amb tocs internacionals i esperit gastro.
Ep, res d’estirar més el braç que la màniga: van al moll de l’os amb plats substanciosos i on l’espinada de la carta és carn i verdura de petits productors km 0. Tant hi podeu menjar un arròs amb rap i gambes com un curri thai o una coca de recapte. Quan no cuinen, documenten eclipsis pel món.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video