Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tendiez

Tendiez

Restaurants
Recomanat
4 de 5 estrelles
Tendiez
1/2
FOTO: Irene FernandezTendiez
Tendiez
2/2
FOTO: Irene FernandezTendiez

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Es pot dinar al restaurant d’un hotel de cinc estrelles d’una zona turística i no arruïnar-se? Gràcies a en José Sánchez, el xef executiu del Tendiez del Pullman Skipper, sí. Als migdies ofereix un menú setmanal a 19,50 euros: receptes autòctones i alguna de forana fetes amb ingredients de temporada i km 0.

Comencem amb el gaspatxo de tomàquet i maduixa i la coca amb puré de ceba, tomàquet sec, formatge de cabra i enciams. Correctes i ben executats però sense tirar coets. Els plats principals ens emocionen més; arròs al forn amb bacallà, carxofes i allioli de codony, i fish and chips. El sofregit del primer és fort però queda ben lligat amb la suavitat de la fruita. L’arrebossat del peix del segon, molt pròxim a la tempura, ens encanta. Les postres, pastisset de llimona i merenga i sorbet de llimona, no deceben.

Els vins del menú són Torres, una opció poc original tenint en compte la vinoteca. Les racions estan pensades per evitar la somnolència a l’oficina i al Park Güell, ja que la clientela es resumeix en dues categories: gent de negocis i hostes-turistes. L’espai està dissenyat al mil·límetre; sostres alts, il·luminació daurada, mosaics blaus, cuina oberta, vinoteca, barra de cocteleria clàssica i terrassa àmplia.

El servei es mereix un 'ten' i un 'diez'. 

Per Mireia Font

Publicat

Detalls

Adreça Hotel Pullman Skipper
Av. del Litoral, 10
Ciutat Vella
Barcelona
08005
Transport Ciutadella -Vila Olímpica (M: L4)
Contacte
Horaris Cada dia de 12 a 24 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies