T'expliquem on menjar una burger top des de 3,90 €!

Come & Vete cuina hamburgueses ben gruixudes amb salses artesanals i combinacions originals i, totes, les cobra a menys de 5 €. Ja se'ns fa la boca aigua!
  1. Come & Vete
    Come & Vete
  2. Come & Vete
    Come & Vete
  3. Come & Vete
    Come & Vete
  4. Come & Vete
    Come & Vete
Time Out en col·laboració amb Come & Vete
Publicitat

El cos us demana burguers? Podeu satisfer-lo a Come & Vete, una hamburgueseria en ple Eixample que fa de les burguers un gratacel ple de pisos, amb salses i toppings fets a casa. I la més barata us costarà només 3,90 euros. Per tornar a parpellejar! Si no podeu viure sense patates, sempre teniu l'opció d'afegir-hi un extra de patates fregides, amb cheddar o de boniato.

I el postre no es queda enrere: també podeu demanar-vos una gran cookie per rematar l’àpat en gran. De fet, tenen una cookie estrella per a cadascuna de les sis hamburgueses del menú. Serà difícil triar entre la galeta clàssica, de festuc, de Nutella o de dolç de llet. 

La carta és ben concentrada per ressaltar la idiosincràsia de cada burguer. Sou més de dolç i salat? O de clàssiques? Cada perfil de paladar trobarà la seva parella de burguer. La Dramàtica aposta per l’emoció del sabor clàssic: carn 100% de vedella, cheddar fos, ceba caramel·litzada i un toc nostàlgic de ketchup, mostassa i cogombrets (i tot per només 3,90 €!). El Pecador, en canvi, sedueix amb bacó cruixent, salses intenses (BBQ i chipotle) i tot el poder del cheddar (pel mòdic preu de 4,90 €). Per als qui busquen una experiència diferent, La Tòxica barreja roquefort amb hashbrown i ceba morada, creant una bomba de sabor.

El Viciat enganxa des del primer mos amb la seva melmelada de bacó i patata palla. I si el vostre és un gust més gurmet, L’Impostor us conquistarà amb provolone, tomàquet cherry confitat i una suau salsa d’herbes. Sou vegetarians? No us quedeu sense paradís! La Rebel Veggie demostra que el vegetal també pot ser saborós, amb hashbrown, cheddar, ceba caramel·litzada i una deliciosa combinació d’herbes i tomàquet cherry.

Tota aquesta diversió gastronòmica és producte d'un projecte conjunt i cuidat en parella: Emma i Etienne. Es van conèixer durant l'adolescencia i van forjar la seva relació en la distància, vivint separats durant una pila d'anys, fins que van decidir instal·lar-se a Barcelona -per fi, junts!- i emprendre un negoci on volcar-hi les seves passions i aficions: fer cookies i menjar bé i a bon preu. 

La panxa se us queixa? Aneu al carrer Comte d'Urgell, 90 i deixeu-vos caure en la temptació de Come & Vete!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat