Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right The Seventh Heaven

The Seventh Heaven

Restaurants, Mediterrània
The Seventh Heaven
1/2
The Seventh Heaven
Hotel Golden Tulip
2/2
Hotel Golden Tulip

Time Out diu

El gran repte a què s'enfronta el treballador que ha de menjar fora de casa és menjar bé i saludable cada migdia. Sovint, aquesta disjuntiva s'acaba decidint entre menjar ràpid, malament i barat, o gastant-se una pasta gansa –o una gran quantitat de temps, o les dues coses– a l'hora de dinar.

Pensant en aquest problema, el restaurant The Seventh Heaven, de l'Hotel Golden Tulip Barcelona ha dissenyat una oferta diària per al menú de migdia, sota el nom de Fresh Healthy Break (Pausa Fresca i Sana) amb la que han volgut facilitar que el client pugui menjar sa, variat i a un preu assequible.

Us proposen un menú estructurat al voltant de tres nutrients fonamentals que tot menjar ha de tenir –proteïnes, carbohidrats i minerals–, però plantejats de manera que cada client pugui triar el seu menú; ja que tots els dies hi ha una elecció de proteïna –carn o peix–, cinc propostes de minerals i cinc propostes de carbohidrats, per triar una de cada. El resultat final serà, per tant, un mineral, una proteïna, un carbohidrat i una ampolla d'aigua osmotitzada, tot això a un preu de 9,90 euros amb IVA. Un exemple: crema de carxofa i llom de bacallà amb patata rostida.

El menú es completa amb plats del dia i una oferta de postres, a preus igualment molt assequibles. Conscients del temps limitat per dinar, el restaurant ha desenvolupat un procediment específic per poder donar el servei complet en un temps no superior a una hora. El servei és àgil –això és un servei professional d'hotel de quatre estrelles– i l'ambient és tranquil, un requisit imprescindible per digerir bé.

Publicat

Detalls

Adreça Carrer Àvila, 135
Barcelona
08018
Transport M: Glòries
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 13.30 a 15.30 i de 19.30 a 22.30 h.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers