Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tia Santa

  • Restaurants
  • preu 2 de 4
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. TiaSanta
    © Maria Dias TiaSanta
  2.  TiaSanta
    © Maria Dias TiaSanta
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La filosofia d’aquest restaurant és oferir bona cuina, saludable, saborosa i sostenible. I sorprèn que aquest tríptic d’intencions no sigui un simple anunci de màrqueting, sinó que el xef, el veneçolà Luis Magual, ho estigui aconseguint des de fa gairebé un any. Amb una cuina oberta des de les 7 fins a les 23 h. És una autèntica sorpresa, entre les poques de veritat que trobem entre tanta inauguració.

Hi ha moltes propostes elaborades a partir de productes ecològics i de proximitat, gràcies a un planter de proveïdors selectes. Un exemple és el ‘pa autèntic’, que prové del Forn La Llibreria, del mestre forner Juli Álvarez.

Vam compartir un hummus d’alvocat, un cebiche de corbina i una versió molt interessant de la 'causa limeña' peruana. El cebiche, amb un toc afruitat gràcies al maracujà, és exquisit. I l’hummus el serveixen molt ben acompanyat per uns cruixents a base de llenties, en lloc de les crudités, un xic tristes.

Entre els segons plats no ens hem de perdre l’espatlla de xai eco, feta a cocció lenta, amb crema de xirivia, chutney de mango i suc del rostit a l’aroma d’espígol. Un wok de gambes, amb fideus d’arròs, brots de soja, espàrrecs i tirabecs, va ser també una sorpresa agradable.

La proposta de la cuina és molt completa i incorpora tant productes d’origen vegetal com també d’origen animal. TiaSanta s’adapta a cada forma de menjar saludable que hi ha, amb plats per a vegans, vegetarians, crudívors i carnívors.

Escrit per
Marcelo Aparicio

Detalls

Adreça
Còrsega, 337
Barcelona
08037
Transport
Diagonal (L3-L5)
Horaris
Cada dia de 7 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà