Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tia Santa

Tia Santa

Restaurants, Veneçolana
3 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(1Comentari)
TiaSanta
1/2
© Maria Dias TiaSanta
 TiaSanta
2/2
© Maria Dias TiaSanta

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La filosofia d’aquest restaurant és oferir bona cuina, saludable, saborosa i sostenible. I sorprèn que aquest tríptic d’intencions no sigui un simple anunci de màrqueting, sinó que el xef, el veneçolà Luis Magual, ho estigui aconseguint des de fa gairebé un any. Amb una cuina oberta des de les 7 fins a les 23 h. És una autèntica sorpresa, entre les poques de veritat que trobem entre tanta inauguració.

Hi ha moltes propostes elaborades a partir de productes ecològics i de proximitat, gràcies a un planter de proveïdors selectes. Un exemple és el ‘pa autèntic’, que prové del Forn La Llibreria, del mestre forner Juli Álvarez.

Vam compartir un hummus d’alvocat, un cebiche de corbina i una versió molt interessant de la 'causa limeña' peruana. El cebiche, amb un toc afruitat gràcies al maracujà, és exquisit. I l’hummus el serveixen molt ben acompanyat per uns cruixents a base de llenties, en lloc de les crudités, un xic tristes.

Entre els segons plats no ens hem de perdre l’espatlla de xai eco, feta a cocció lenta, amb crema de xirivia, chutney de mango i suc del rostit a l’aroma d’espígol. Un wok de gambes, amb fideus d’arròs, brots de soja, espàrrecs i tirabecs, va ser també una sorpresa agradable.

La proposta de la cuina és molt completa i incorpora tant productes d’origen vegetal com també d’origen animal. TiaSanta s’adapta a cada forma de menjar saludable que hi ha, amb plats per a vegans, vegetarians, crudívors i carnívors.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Còrsega, 337
Barcelona
08037
Transport Diagonal (L3-L5)
Contacte
Horaris Cada dia de 7 a 23 h.

Els usuaris diuen (1)

5 de 5 estrelles