Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Can Ros
    ©Maria DiasCan Ros
  2. Can Ros
    Photograph: Ivan Moreno

T’obrim la cuina de Can Ros!

Cuina, sopa i descobreix els vins de la DO Penedès de forma exclusiva amb el xef del restaurant.

Time Out en col·laboració amb DO Penedès
Publicitat

Després d'una setmana menjant amb presses, ara tens l'oportunitat d'endinsar-te a la cuina d'alguns dels xefs més reconeguts de Barcelona per gaudir d’un festival gastronòmic de nivell. Time Out i la DO Penedès hem creat un nou cicle de tallers gastronòmics (aquest és el primer de cinc) en què, a més d'aprendre a cuinar amb els millors xefs, també podràs menjar tots els plats que preparis i maridar-los amb els millors vins de la DO Penedès escollits per a l'ocasió.

Aquesta serà una experiència gastronòmica única i exclusiva: podràs compartir fogons amb els xefs de grans restaurants, sopar al seu costat i intercanviar experiències. 

Tot el que t'espera entre fogons

Engeguem el cicle a la cuina d'un dels nostres cuiners estrella: l’enginyós Jordi Ballester, el xef del restaurant Can Ros. El millor de la cuina mediterrània de tota la vida amb pinzellades d'avantguardisme. Les seves propostes estan tenyides d’aires mariners, productes frescos i postres casolanes. Si l'experiència de menjar al seu restaurant ja és genuïna, entrar a la seva cuina la converteix en una aventura única per als sentits.

Les delícies de Can Ros

Pren nota (i comença a salivar) amb alguns dels plats que cuinaràs el dilluns 20 de març i després tastaràs acompanyats pels vins de la DO Penedès:

- Carpaccio de gamba amb praliné de cacauet, anet i vinagreta de tomàquet; acompanyat amb vi blanc (Gran Clot dels Oms 2014, del celler Finca Ca n'Estella).

- Arròs de cap i pota amb llagostins; maridat amb vi negre (La Milana 2013, del celler Albet i Noya).

- Bombó de xocolata amb melmelada de vainilla, peta zeta de xocolata blanca i gerd liofilitzat; amb un deliciós clàssic del Penedès per acompanyar-lo (X80 de Mas Bertran).

Hi vull anar! Què he de fer?

Aquesta és una experiència exclusiva; només tenim 5 entrades dobles de 90 euros que inclouen el taller-classe magistral, el tast de tots els plats i el maridatge amb els vins DO Penedès. Si en vols aconseguir una, t'has de registrar a aquí i creuar els dits. El dia 13 de març farem el sorteig per escollir 5 afortunats d'entre totes les persones registrades. Si ets un dels escollits tindràs dret a comprar l'entrada durant les 24 hores següents. Si decideixes no comprar-la, la teva plaça es tornarà a sortejar. Esmola't els ullals i prepara't per gaudir una experiència única.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat