Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

T’obrim la cuina de La Tunateca Balfegó

Voleu experimentar la sensació de ser xef per un dia? Us donem l’oportunitat de cuinar al costat del xef Ekaitz Apraiz Olaeta, assaborir el menú que prepareu i maridar-lo amb vins de la DO Penedès

Time Out en col·laboració amb DO Penedès
Publicitat

Si us agrada la bona cuina i posar-vos darrere dels fogons, no deixeu passar l’oportunitat d’endinsar-vos en l’espai gastronòmic La Tunateca Balfegó en l’última edició dels tallers gastronòmics que organitzem Time Out i DO Penedès. L’amfitrió de la jornada serà el reconegut xef Ekaitz Apraiz Olaeta, que us ensenyarà a cuinar un deliciós menú a base de tonyina, amb plats com, per exemple, l’harmònica de tonyina amb glacejat coreà i textures de coliflor.

L’experiència

El taller gastronòmic se celebrarà el proper dilluns 19 de novembre a les 19.30 h. I, un cop preparat el menú amb el xef Ekaitz Apraiz Olaeta, l’assaborireu i maridareu amb vins DO Penedès escollits per a l’ocasió, dels cellers Ca N’Estella, Pinord, Sumarroca, Cava Bertha i Cavas Hill. A continuació, us expliquem amb detall tant el menú com la carta de vins.

T’hi apuntes?

Només cinc parelles podran participar en aquesta experiència exclusiva, ja que només es posen a la venda cinc entrades dobles, a un preu de 75 € per parella. Si voleu ser un dels participants, només cal que us registreu aquí i que encreueu els dits per ser escollits. El 15 de novembre farem el sorteig per escollir el nom dels afortunats entre totes les persones registrades. Si resulteu escollits, rebreu un correu electrònic i tindreu 24 hores per comprar les entrades. Bona sort i bon profit!

El menú

ENTRANTS JAPONESOS

-Trilogia de sashimi

-Nigiri akami kombujine

-Nigiri de o-toro amb salsa batayoyo

-Chumaki de llom amb porro i alvocat

ENTRANTS FREDS

-Carpaccio de ventresca amb aromes mediterrànies

-Ceviche nikkei amb chu-toro i algues kaiso

PLATS CALENTS

-Harmònica de tonyina amb glacejat coreà i textures de coliflor

-Galtes amb fricandó de bolets i emulsió de pinyons

POSTRES

-Chocomix amb gelat de mandarina

El maridatge ideal

-Vi negre Gran Toc 2016 de Cavas Hill

-Clot dels Oms 2015

-Mireia Pinord 2017

-Cava Bertha 2016

-TUVÍ or not TO BE 2017

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat