Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right T'obrim la cuina del Bellavista del jardín del norte

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

1/5
Maria Dias
2/5
Maria Dias
3/5
4/5
Maria Dias
5/5
Maria Dias

T'obrim la cuina del Bellavista del jardín del norte

Posa't el davantal i prepara't per aprendre a cuinar plats i postres de categoria amb el xef Robert Gelonch. A més, maridaràs les especialitats de la casa amb els millors vins de la DO Penedès!

Per Time Out en col·laboració amb DO Penedès
Advertising

Si t'interessa l'alta gastronomia i no et conformes només amb tastar plats sofisticats sinó que vols aprendre tots els secrets per elaborar-los, et proposem un pla que no podràs rebutjar. Es tracta d'una immersió a les cuines de cinc grans restaurants de Barcelona, a través d'un cicle  ideat perquè tu i un acompanyant aprengueu a preparar delicadeses, les tasteu i les marideu amb els vins denominació d'origen Penedès que més s'escaiguin. En definitiva, un pla per passar una vetllada memorable i fer els primers passos per convertir-te en un gran xef!

Una experiència exclusiva

La primera sessió tindrà lloc el dilluns 16 d'abril al Bellavista del jardín del norte, un restaurant regentat pel Grupo Iglesias i Rodrigo Messi que aposta per un encreuament de camins gastronòmics en un espai únic i de grans dimensions. El local, que està recreat com si es tractés d'un poble en el centre de Barcelona, està format per, ni més ni menys, que 1000 metres quadrats de jardí i uns altres 1000 repartits en dues plantes. La màxima del restaurant és comptar amb el millor producte i executar cada plat de forma idònia. 

Si ets un dels afortunats en participar, aprendràs un munt de tècniques i secrets gastronòmics de la mà de Robert Gelonch, el xef creatiu del Grupo Iglesias, que anteriorment ha treballat a cuines com la de l'Orotava, el Dento, el Gaig o l'Speakeasy. 

Menú internacional 

El menú que aprendràs a cuinar, i que després tastaràs, està format per plats de diverses procedències:

- Gofra italià trufat

- Cebiche de corbina amb llet de tigre de maracujà 

- 'Steak tartar' de filet de vedella

- 'Crème brûlée' de blat de moro

Tot això maridat amb vins de la DO Penedès que han estat triats específicament per a cada plat. Són el Cultivare Negre de Domènech Vidal, el Pinot Rosat de Parató, el Xarel·lo vermell de Can Descregut i el Clàssic Penedès de Miquel Jané. 

T'hi apuntes?

Només són vuit els afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència exclusiva, ja que tan sols es posen a la venta quatre entrades dobles, a un preu de 70 euros per parella. Si vols ser un dels participants, només cal que et registris aquí i que creuïs els dits per ser un dels escollits. El proper 11 d'abril farem el sorteig i informarem als seleccionats d'entre totes les persones registrades. Si ets un dels escollits tindràs 24 hores per comprar l'entrada. Ens veiem al Bellavista del jardín del norte!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising