Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right T'obrim la cuina del Flash Flash

T'obrim la cuina del Flash Flash

Aprèn a elaborar un menú exclusiu, degusta'l i marida'l amb els vins de la DO Penedès!

Flash Flash
1/5
Maria Dias
Flash Flash
2/5
Maria Dias
Flash Flash
3/5
Maria Dias
Flash Flash
4/5
Maria Dias
Flash Flash
5/5
Maria Dias
Per Time Out en col·laboració amb DO Penedès |
Advertising

Alerta foodie! Seguim amb el cicle de tallers gastronòmics organitzats per Time Out i la DO Penedès. Una fantàstica ocasió perquè descobreixis els secrets d'alguns xefs de renom, aprenguis a elaborar receptes estrella de diversos restaurants i assaboreixis un sopar de luxe maridat amb els vins més adients per a cada plat. Vols saber-ne més?

L'experiència Flash Flash 

El restaurant Flash Flash serà el protagonista del pròxim taller. Amb 48 anys d'experiència, aquest local tan singular destaca pel seu disseny fresc, pulcre i alhora senzill. La seva oferta gastronòmica és contemporània i està basada sobretot en les truites, de tots els tipus i per a tots els gustos –en tenen més de 50! 

Si t'apuntes a aquesta sessió, que tindrà lloc el dilluns 16 de juliol a les 19 h, treballaràs braç a braç amb el xef Alex Swolfs, que porta més de 16 anys girant la truita al capdavant dels fogons del Flash Flash.  

Els afortunats que aconsegueixin apuntar-se a aquesta experiència podran cuinar amb el xef, aprendre els seus secrets i tècniques i, a continuació, gaudir d'un meravellós sopar amb els plats que hauran elaborat. Tot això maridat amb els millors vins de la DO Penedès. Un privilegi a l’abast de molt pocs!

Un menú guanyador

Vols saber quins són els plats que aprendràs a elaborar? En primer lloc t'especialitzaràs en l'Umm de truita –una de les receptes estrella de la casa. A continuació, aprendràs a fer una amanida de quinoa blanca i negra amb tofu, ceba, tomàquet italià, panses i nous i regada amb vinagreta tailandesa. Com a plat principal, cuinaràs un deliciós suquet de rap amb cloïsses i llagostins. I el toc dolç de l'àpat el posarà un 'lemon pie' que es convertirà en el teu pastís preferit. 

Els vins amb què maridaràs aquestes delícies són del Penedès. Es tracta del Xitxarel·lo de Casa Berger; l'Alsina Sardà –un rosat Merlot de Llàgrima ecològic–; La Maca de Gramona i el 100% Xarel·lo 0% S0² de Castell d'Age. Uns vins excel·lents a l'altura d'un menú de categoria.
Hi vull participar!
Si estàs interessat a formar part d'aquesta experiència culinària i sensorial estigues ben atent perquè només quatre parelles afortunades podran convertir-se en xefs per un dia. Si vols aconseguir una entrada doble –per 45 € per parella–, només cal que t'inscriguis aquí. El 12 de juliol farem un sorteig per escollir el nom dels quatre participants, que tindran 24 hores per comprar les entrades. 
Advertising