T'obrim la cuina del Nectari!

Converteix-te en el xef del teu propi sopar i marida’l amb els millors vins de la DO Penedès. Et proposem una nova experiència gastronòmica amb un xef d'estrella
Maria Dias
Per Time Out en col·laboració amb DO Penedès |
Advertising

Si ets amant de l'alta gastronomia, estàs de sort, seguim amb el cicle de tallers gastronòmics organitzats per Time Out i la DO Penedès. Et donem l'oportunitat de conèixer i descobrir els secrets de xefs de renom mentre cuines al seu costat i degustes els millors vins amb denominació d'origen Penedès seleccionats especialment per a l'ocasió.

Experiència Nectari

El pròxim taller, el quart d'un total de cinc, se celebrarà el pròxim dilluns 16 d'octubre i el dirigirà Jordi Esteve, el xef que està al capdavant dels fogons del Nectari. Un restaurant especialitzat en cuina mediterrània amb algunes pinzellades japoneses. Les receptes del Nectari, on el xef combina tècniques tradicionals amb d'altres més innovadores, estan elaborades amb ingredients frescos, de qualitat, locals i de temporada. Tot i la seva joventut, Jordi Esteve compta amb una àmplia trajectòria i ha estat guardonat amb diversos premis, entre els quals destaca l'Estrella Michelin que li va ser atorgada el novembre de l'any 2012.

Un menú d'estrella

Estàs preparat per salivar? El menú que es cuinarà i degustarà el 16 d'octubre al Nectari estarà compost per:

  • Terrina de foie gras amb compota de fruita
  • Panet al vapor amb bolets i injecció de nata agra
  • Salmó en dues tempures amb juliana de verdures saltejades
  • Plàtan farcit de salsa toffee, xocolata i avellanes

Els vins que tastaràs tenen denominació d'origen 100% Penedès. En aquesta ocasió, es serviran quatre vins, un per cada plat: l'Avi Ton 2013 del celler Eudald Massana Noya, l'Iohannes 2009 del celler Juvé & Camps, el Clàssic Penedès del celler Torre del Veguer i el Negre Selecció 2006 del celler Can Feixes.

Com apuntar-s'hi

Aquesta experiència gastronòmica única i exclusiva només la podran gaudir sis afortunats, ja que només hi ha tres entrades dobles disponibles, a un preu de 110 € (55 € per persona). Si no et vols perdre el taller ni el sopar al restaurant Nectari, registra't aquí i encreua els dits. El dia 9 d'octubre farem el sorteig per seleccionar els tres afortunats d'entre totes les persones registrades. Si ets un dels escollits, tindràs 24 hores per comprar l'entrada.

 

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com