T’obrim la cuina del Rasoterra!

Converteix-te en cuiner professional per un dia, tasta un menú Km 0 preparat per tu mateix, marida’l amb els millors vins de la DO Penedès i gaudeix d’una experiència única i exclusiva de la mà de la xef Chloé Pindado.

Rasoterra
© Maria Dias
Time Out en col·laboració amb DO Penedès
Publicitat

Els amants de l’alta gastronomia ara podeu fer una immersió a les cuines dels millors restaurants, i de la mà dels seus xefs, i convertir-vos també i per un dia en un gran cuiner. Time Out i DO Penedès hem creat un cicle de tallers gastronòmics per tal que tingueu l'oportunitat de cuinar amb ells i donar-vos la possibilitat d’aprendre tots els seus secrets. Es tracta d’experiències gastronòmiques úniques i exclusives!

Propera experiència

El pròxim taller, que serà el tercer d’un total de cinc, serà el proper 24 de juliol i anirà de la mà de la xef Chloé Pindado.
Aquesta gran xef està al capdavant dels fogons del Rasoterra, un bistrot vegetarià, vegà i amb una filosofia integrada des dels seus orígens, que els porta a utilitzar únicament productes de proximitat i de temporada i, fins i tot, de l’hort que tenen a Sant Feliu de Llobregat. Una filosofia que els ha valgut el certificat de restaurant Km 0 per l’associació internacional Slow Food.

Els afortunats que aconsegueixin apuntar-se a aquesta experiència podran cuinar amb la xef Chloé Pindado, aprendre i apreciar els secrets de la cuina vegetariana, i sopar després els plats que hauran elaborat. Tot això, maridat amb els millors vins de la DO Penedès. Un privilegi a l’abast de molts pocs!

Un menú vegetarià i Km 0

El menú que es cuinarà i podrà degustar el 24 de juliol estarà format per un cebiche de verdures d’estiu, dos pinxos d’albergínia al forn i, per últim, tempeh i salsa satai d’avellanes de Reus. I com a postres, una deliciosa Tatin de préssecs.

Els vins amb els quals es maridaran els plats procedeixen tots del Penedès i s’acullen a la DO. Es tracta de vins com Mas Comtal, un celler que du a terme un procés de viticultura ecològica des del 2001, així com els vins Il·lògic de Sumarroca i Joan Sardà Reserva.

Què fer per apuntar-se

Aquesta és una experiència gastronòmica única i molt exclusiva: només tenim quatre entrades dobles –a 70 euros la doble–, que podràs aconseguir si et registres aquí.
El 17 de juliol farem un sorteig per escollir els quatre afortunats, que tindran 24 hores per comprar-la.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat