T’obrim la cuina del restaurant Xerta!

Si vols experimentar la sensació de ser xef d’un restaurant amb estrella Michelin per un dia, no deixis passar aquesta oportunitat! El xef Fran López t’ajudarà a cuinar un sopar espectacular que podràs assaborir i maridar amb vins de la DO Penedès
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Per Time Out en col·laboració amb DO Penedès |
Advertising

Amb el curs acabat de començar, a Time Out volem continuar oferint-te l’oportunitat de convertir-te en un expert cuiner. I ho fem amb una nova edició dels tallers que hem ideat amb DO Penedès i que, en aquesta ocasió, t’obriran les portes de la cuina de Xerta, un restaurant que ha portat la cuina del Delta de l’Ebre a Barcelona i que compta amb una estrella Michelin. Podràs cuinar un deliciós menú mariner i, després, assaborir-lo mentre degustes els vins amb denominació d’origen Penedès seleccionats especialment per a l’ocasió.  

Experiència Xerta

El taller gastronòmic se celebrarà el proper dimecres 12 de setembre i el dirigirà el xef Fran López, situat al capdavant de l’equip de cuina del Xerta. La seva cuina és com una finestra oberta a les especialitats de les Terres de l’Ebre, que ell transforma amb tocs d’innovació, sense perdre l’essència tradicional. El resultat li ha permès guanyar diversos premis i reconeixements internacionals i lluir al seu restaurant, ubicat a l’Ohla Eixample Hotel de Barcelona, una merescuda estrella Michelin.

 

El menú

A la cuina del Xerta aprendràs a cuinar una gran varietat de plats deliciosos. Són els següents:

-Aperitius Xerta

-Coca de ventresca de tonyina (ventresca de tonyina de l’Ametlla de Mar, cruixents de ‘wanton’, cítrics, té verd i all negre)

-Ravioli de cranc blau i anguila (carbassa especiada, salsa de crac blau i el seu corall amb infusió d’aroma de mar al gust)

-Arròs d’ortigues i espardenyes (arròs cremós del Delta amb ortigues, espardenyes, maionesa d’algues i salicòrnia)

-Anguila del Delta (amb all blanc, salsa especiada de soja i sèsam, celerí i cítrics)

-Colomí amb bolets (colomí amb bolets, ‘biscuit’ d’herbes i blat amb la seva pròpia salsa)

-Aigua i sabó (joc d’aparences amb forma de fregall i sabó, tot amb sabor a pinya colada)

-Taula d’embotits (varietat de xocolates especiats en diferents sabors i formes)

 

El maridatge ideal

Els vins seleccionats per acompanyar aquest menú estan pensats especialment per emfatitzar els sabors i gaudir encara més del sopar. Són: l’Avi Ton 2015 d’Eudald Massana Noya, un blanc amb aromes florals combinats amb els de fruites madures i els aromes propis de bóta; el Reserva Martí 2011 d’Albert i Noya, un negre sofisticat i complex que es conserva durant dos anys en barriques de roure; el Vinya Gigi Chardonnay 2016 de Jean Leon, que destaca per la seva elevada intensitat de fruites tropicals, com el mango i la papaia, sobre un fons floral; i La Capella 2015 de Can Bas Domini Vinícola, de color cirera picota i amb aroma de fruita.

 

T’hi apuntes?

Només deu afortunats podran gaudir d’aquesta experiència exclusiva, ja que només es posen a la venta cinc entrades dobles, a un preu de 150€ per parella. Si vols ser un dels participants, només cal que et registris aquí i que encreuis els dits per ser un dels escollits. El dijous 6 de setembre farem el sorteig i informarem als seleccionats d’entre totes les persones registrades. Si ets un dels escollits, tindràs 24 hores per comprar l’entrada. Ens veiem a la cuina del restaurant Xerta!

 

Advertising