Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Todo Pasa (TANCAT)

  • Restaurants
  • El Poble-sec
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Todo Pasa
©Irene FernandezTodo Pasa
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Com a bona ciutat futbolística que és, Barcelona compta amb diferents restaurants especialitzats en graella a l’estil argentí. A Todo Pasa es respira futbol, potser per la devoció del seu propietari i xef, Daniel Volpe, pel Racing d’Avellaneda de los Milito. El local té un nou aire, una mica vintage, molt agradable, amb sales separades i on es pot gaudir d’un bon ambient, a més d’una excel·lent cuina, dominada per les carns a la graella.

Ofereix diàriament dos menús que són complets i ideals per compartir. També té una carta poc extensa, però amb plats molt ben seleccionats per als diferents gustos del comensal local o llatinoamericà.

El més important, anem al moll de l’os, és la cocció de la carn. Després de començar amb panadons, xoriços o lletons, o bé amb un minifilet sobre un lletó crocant (un aperitiu creació de Daniel, que ofereix a amics i clients fidels), vam passar directament al bistec d’Angus argentí al punt sol·licitat.

Per diferenciar entre un restaurant argentí i un altre només cal fixar-se en el domini del graeller a l’hora de satisfer el punt demanat pel client, que, a més de la qualitat, és la clau pel que fa a la carn. A Todo Pasa li han trobat el puntet als seus clients i no cal ni esmentar l’elevada qualitat de la matèria primera. Com que en una taula sovint no coincideixen els punts de cocció, es pot recórrer a una planxa de ferro calent per completar-lo. “Els nostres cuiners s’ocupen de tallar, seleccionar, preparar i buscar la qualitat de les carns”, explica Volpe.

A més de les carns hi ha altres ofertes interessants, com ara les pastes amb diferents salses. Daniel Volpe hi entén de vins i ho demostra. I a les postres, una altra debilitat dels argentins, sorprèn una mena de substitut de l’alfajor d’almívar de llet, reconvertit en una espècie de tiramisú amb gustos argentins.

Escrit per Marcelo Aparicio

Detalls

Adreça
Vila i Vilà, 53
Barcelona
Contacte
93 328 46 92
Transport
Paral·lel (L2-L3)
Horaris
Cada dia de 13 a 15.30 h i de 20 a 23.30 h. Dg. només obert al migdia
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà