La truita de patates ha deixat de ser només un plat de la iaia: a Tort l’han convertit en una icona urbana. Com? Amb un bon panet de brioche, truites suculentes i sabors d’allò més top. El resultat arrasa amb una fórmula tan senzilla com deliciosa: les Tortiburgers. No hi falta la clàssica sense ceba o amb una ceba caramel·litzada que hi aporta un toc dolç i melós, la Caramelo. També receptes de caràcter mediterrani, com la Balear, amb sobrassada mallorquina de proximitat, o la sorprenent Carbonara, amb guanciale i pecorino per als qui busquen una mossegada intensa i diferent. També hi trobareu opcions sense gluten i receptes vegan-friendly que trenquen tòpics, i acompanyaments com els tequenyos, les anelles de ceba i, per acabar, unes postres que no fallen: Oreo Cheesecake o Lemon Pie.
Tort va néixer el 2023 de la mà de Pol González amb una idea clara: fer de la truita un producte gastronòmic urbà, atractiu i assequible i combinant el millor del street food amb el producte de proximitat. Amb un local a Sarrià-Sant Gervasi i un altre a Sant Cugat, l’èxit ha estat tan rotund que ja ha posat en marxa el seu model de franquícies. No és només un lloc on menjar bé: és un projecte amb ànima i amb visió de futur.
Descobriu les Tortiburgers que ho estan petant a Barcelona. I si teniu gana... ja trigueu a passar-hi!