Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tramendu Encenem Els Fogons

  • Restaurants
  • La Bordeta
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Tramendu Restaurant (Sants-Hostafrancs)
    Scott ChasserotTramendu Restaurant (Sants-Hostafrancs)
  2. Tramendu Restaurant (Sants-Hostafrancs)
    Scott ChasserotTramendu Restaurant (Sants-Hostafrancs)
  3. Tramendu Restaurant , cua de vaca al vi negre
    Foto: Tramendu Restaurant Tramendu Restaurant
  4. Tramendu Restaurant (Sants-Hostafrancs)
    Scott ChasserotTramendu Restaurant (Sants-Hostafrancs)
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

A la vorera de davant del bar Tramendu, a La Bordeta, en Jordi Marzo hi va obrir el Tramendu Encenem Els Fogons –d'acord, el 'naming' és poc ortodox i potser millorable–, la versió en restaurant del germà vermuter i de tapes. I el que no és millorable aquí és la teca, excel·lent: Marzo, un cap de sala que va treballar al Roca Moo i el Petit Comitè, entre d'altres, té el suport a la cuina del xef Juanjo Rodríguez Thomas, un cuiner amb qui va coincidir en els esmentats temples de la cuina catalana. 

En l'enlairament del bar Tramendu, Marzo va tenir l'ajuda –literal– dels guisats de la mare en el repertori de tapes. Al restaurant, dels fogons en surten receptes que reten homenatge a la cuina catalana més potent i saborosa, però executada amb mà creativa i d'alta cuina. Aquí tenen intencions exploradores del menjar català més tel·lúric, bé sigui de mar o muntanya; per exemple, rehabiliten aquella bomba primitiva que és la patata emmascarada (patata trinxada amb botifarra negra i cansalada), convertint-la en un trinxat de patata fi, amb suc de rostit i ou escalfat, o uns morralets a la brutesca alleugerits i delicats, plens de matisos mediterranis. I no us perdeu la seva versió total del bacallà, per exemple. 

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
Passatge d'Andalusia, 10
Sants
Barcelona
08014
Contacte
937 30 72 64
Transport
M: Mercat Nou
Preu
€€
Horaris
De dt. a ds. de 13:00–15:30 i de 20:00–23:00
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà