Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ultramarinos Marín

  • Restaurants
  • Sant Gervasi - Galvany
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Ultramarinos Marín
    Foto: Ultramarinos Martín Ultramarinos Marín
  2. Ultramarinos Marín
    Foto: Ultramarinos Marín Ultramarinos Marín
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Rere l'aparent senzillesa d'una barra de bar de tota la vida, Ultramarinos Marín amaga un enorme forn de llenya sota la direcció de Borja García, xef i propietari, un cuiner que ha passat per aquell gran temple de l'alta cuina primitivista que és el Dos Pebrots.

I per aquí van les coordinades: tornem al concepte de bar, però amb elaboracions on un enunciat espartà no amaga focs artificials, sinó el millor que li pots fer a un producte sense entrar en els canvis d'estat físic. Un exemple magnífic és la seva increïble patata (sí, en singular): una patata bullida i escalivada, que després es passa per la planxa amb 'manteca colorà'. I que suques en allioli i romesco com si t'hi anés la vida. 

La carta només té tres apartats: a la planxa, a la vitrina, i de la Marín, i això significa proteïna de la bona com presa ibèrica al punt (planxa), musclos fets al fon de llenya, o elaboracions com 'rillette' de conill amb pastanaga escabetxada. Ho fan tot ells: curen embotits, assequen peixos, es fan la seva xistorra. La sublimació del bar amb el millor producte quotidià possible. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Balmes, 187
Barcelona
08006
Contacte
93 217 65 52
Transport
M: Diagonal
Horaris
Cada dia de 13 a 16 h. Dl. i dg. tancat.
Publicitat
També t'agradarà