Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un Cap d’Any gurmet

Un Cap d’Any gurmet

El restaurant Velódromo ha dissenyat un menú exclusiu per celebrar amb ells la nit més especial i esperada de l’any

Moritz
Joan Pujol-Creus Velodromo
Per Time Out en col·laboració amb Moritz |
Advertising

La sofisticació i l’autenticitat són dos dels trets que caracteritzen un dels restaurants més emblemàtics de la ciutat. El Velódromo és un clàssic de l’Eixample que val la pena visitar amb qualsevol excusa. Ara en teniu una de perfecta: l’esplèndid menú de Cap d’Any que han preparat perquè acomiadeu el 2017.

Us donem alguns detalls del menú: d’aperitiu, unes ostres al natural, una terrina d’ànec amb foie gras i festucs, i salmó fumat a casa amb torrades, formatge fresc i fonoll. Tot això ben regat amb un còctel de benvinguda de cerveses Moritz. Com a entrant, un tàrtar de tonyina amb escuma de soia, vinagreta de pinyons i llima. Tot seguit, bisque de marisc amb llamàntol, calamar i rap amb picada i, després, un filet de vaca vella, salsa de tòfona amb terrina de patates i papada ibèrica. No hi faltaran les postres, els millors maridatges amb vi i el raïm de la sort. Un tast gastronòmic perfecte en un espai amb arquitectura art déco que històricament va esdevenir un punt de trobada del món cultural barceloní. Els intel·lectuals hi jugaven a cartes i hi feien tertúlia mentre prenien un cafè.

El Velódromo té dues plantes i hi podeu reservar taula per a grups grans. Gràcies a la distribució dels seus espais, a més, es genera un clima íntim per tal que us hi sentiu tan a gust com si estiguéssiu sols. Si voleu acomiadar el 2017 envoltats d’un ambient exclusiu i amb un menú de cinc estrelles, no ho dubteu! Reserveu la vostra taula i fruïu amb un sopar a base d’exquisideses. 

Muntaner, 213. FGC: Provença. 78 €.
T. 93 430 60 22. elvelodromo@moritz.cat 

 

Advertising