Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un maridatge de tapa i cervesa a l’escocesa

No et perdis la Tapa Scotish Beer!

Escrit per
Màrqueting Time Out
Publicitat

El paisatge contrastat de les terres d’Escòcia, amb muntanyes escarpades, valls fèrtils i penya-segats espectaculars, va inspirar la Moritz Scotish Ale, una de les darreres creacions del Moritz Beer Lab per al Barcelona Beer Festival. Elaborada amb una combinació de sis maltes pàl·lides, caramel·litzades i torrefactes, que la tenyeixen d’un color intens i hi atorguen una aroma dolça i temptadora, és una cervesa fermentada amb gust afruitat que cal saber maridar.
Per això, el xef Jordi Vilà ha investigat en la tradició gastronòmica escocesa i ha creat la Tapa Scotish Beer. Està inspirada en els stovies, un tipus de preparació cent per cent escocesa, que a la catalana es podria traduir com a ‘guisat’, a base de patata amb salsitxa
i ceba, que varia segons la regió on es prepari i s’adapta de forma diferent a cada poble.
Per traslladar aquest plat al nostre clima, i a la temporada primaveral, a la Fàbrica Moritz l’han transformat en una amanida deliciosa, que evoca el verd escocès i es presenta en forma de tapa sana i apetitosa. Un tast ideal per assaborir el gust d’Escòcia en ple centre de Barcelona, i al mòdic preu de 4,90 €. ■

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat