Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un món al plat als restaurants Labarra

Un món al plat als restaurants Labarra

Als restaurants de la cadena Labarra trobareu més d’un centenar de propostes i variacions de la nostra gastronomia (i la de més enllà!)

Per Time Out en col·laboració amb San Miguel |
Advertising

Si busqueu un lloc per entaular-vos i assaborir una oferta gastronòmica inacabable i amb una decoració única, als restaurants Labarra trobareu de tot.

Ambientats en l’estil industrial de Nova York i amb tres restaurants per tot el territori, dos a Barcelona (Comte d’Urgell, 240 i Rosselló, 231) i un a Sant Cugat (Plaça Quatre Cantons, 3), Labarra ofereix més de cent opcions originals que combinen diferents gastronomies d’arreu i elaborades amb productes frescos i de proximitat. Qualitat i varietat garantida!

Fòrmules 'foodie'

Si us hi acosteu entre setmana, no us podreu resistir a l’oferta dels menús! En tenen de dos preus diferents, de 14,80 € i 16,80 €, i en ambdós trobareu autèntiques delícies foodies com el greenpacho, un gaspatxo amb verd antioxidant; el nou fettuccini elaborat a partir de pasta fresca i acompanyat amb una gustosa salsa de formatges; una síndria a la graella amb formatge de cabra i sorra de festucs; bunyols cremosos de patata i bacallà; o uns canelons gratinats ben artesans que us faran sentir com a casa la iaia.

Labarra

Tapes a la carta

Si preferiu picar alguna cosa o sou més de plats a la carta, a Labarra també tenen un munt d’opcions per assaborir. Destaca la seva àmplia oferta de tapes com l’hummus de cigrons amb formatge feta, els pinxos de talla XL com la sobrassada de Menorca a la mel o la polpa d’albergínia amb sardina fumada. Entre la seva carta, trobareu plats estrella com el steak tàrtar de filet tallat a ganivet amb rovell d’ou, i altres delícies que us faran llepar els dits com el cebiche mexicà de gambes amb mango o una crep de roast beef amb mostassa de tòfona. I de postres, no us podreu perdre el cardinal de merengue i xocolata calenta o l’atrevit gelat de mojito amb menta i llima. Elegir serà ben difícil!

You may also like

    Advertising