Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una calçotada molt sonada!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Calçotada

Una calçotada molt sonada!

Us posareu les botes a base de calçots i carn en un entorn privilegiat

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Fer una calçotada és molt més que anar a menjar calçots. Vol dir quedar amb els amics i familiars, gaudir de l’aire lliure i compartir una bona vianda i una sobretaula de les que s’allarguen fins al vespre. Moritz i Ametller Origen s’han unit per fer-ho possible i organitzen la mare de totes les calçotades: la Gran Calçotada. Un àpat molt especial que tindrà lloc dissabte 24 a la Masia Can Mata d’Abelló, a l’Alt Penedès. Aquesta finca es va construir al voltant del 1880 i està considerada com a bé cultural d’interès local. Un espai meravellós on dinareu envoltats de natura, de ceps i de les majestuoses muntanyes de Montserrat, i on els més petits podran córrer i jugar mentre els grans us relaxeu en aquest entorn idíl·lic.

Els afortunats que aconseguiu tiquets per a aquest esdeveniment –que ofereix places limitades per a les cent primeres persones– us podreu atipar de calçots i de carn a la graella, acabareu l’àpat amb unes fantàstiques postres i podreu acompanyar el menjar amb unes Moritz ben fredes. Aviseu els amics, poseu-vos els pitets i prepareu-vos per endrapar tants calçots com sigueu capaços de digerir!

Can Mata d’Abelló. Gelida. Ds. 24. 13.30 h. ametllerorigen.cat

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising