Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una porció d’Itàlia al vostre paladar

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Al Taglio BCN

Una porció d’Itàlia al vostre paladar

Un maridatge perfecte entre els talls de pizza d’Al Taglio BCN i una bona Moritz

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

La meca de la pizza per porcions a Barcelona té nom propi: Al Taglio BCN. Aquest local de referència a la zona universitària ofereix als seus clients porcions d’ autèntica pizza italiana per a tots els gustos. Les heu tastat ja? Són joies de 40 x 30 elaborades amb una gran diversitat d’ingredients.

Si sou fans de les clàssiques, la Quattro Formaggi i la Dolce Vita no us fallaran. Si sou més atrevits, tasteu la Diávola, una delícia molt sol·licitada que enamora els comensals amb el seu salami picant i les olives negres. Aquestes porcions són una delícia per si soles, però si les marideu amb una Moritz, sabreu realment el que és bo. Feu-nos cas, demaneu-vos un tall de la pizza d’una mozzarella de búfala, que està produïda artesanalment, i acompanyeu-la amb La Gran Moritz, una cervesa de sabor molt natural, per compartir. Si voleu degustar una proposta única, Al Taglio BCN us recomana la Bravas, una pizza única a la ciutat que afegeix patates braves a la massa! Per acompanyar aquesta experiència, demaneu una Epidor, la cervesa que més hi escau pel seu gust de malta amb caramel.

A més a més, en aquest restaurant trobareu també opcions per a vegans, vegetarians i persones amb intoleràncies alimentàries. Escolliu la pizza que més us vingui de gust, brindeu amb una cervesa ben fresca i gaudiu d’un maridatge ideal! 

Jordi Girona, 6.  M: Palau Reial. T. 93 315 62 51. altagliobcn.com

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising