Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Villa Marina

Villa Marina

Restaurants, Italiana
5 de 5 estrelles
Villa Marina
Villa Marina

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Qui va al port d’Aiguadolç, encara que no hi tingui vaixell o casa, viu moments de gran il·lusió per sentir-se en plenes vacances o vorejant la vida luxosa. Un luxe és el que ha aconseguit en tres anys Jenny Duperly des de la cuina de la seva Villa Marina, un lloc bufó i elegant que marca la diferència en la proposta del port esportiu de Sitges. No és una joia: és un joier en què caben alguns plats que freguen el sublim.

Criada entre cassoles, a les ordres de Toni Greco del Da Greco, la Jennyfer un dia va decidir que era el moment de posar-se al capdavant dels fogons i fer el que havia après en aquest gran restaurant barceloní. Villa Marina és la casa que tots voldríem tenir al Mediterrani, ben decorada, amb bon ambient mariner, amb una vista fabulosa i enriquida amb una cuina sorprenent pel seu bon gust, el seu sabor i la seva rigorosa mentalitat italiana.

És l’alternativa a una oferta que generalment ofereix cuina marinera local. Aquí hi ha molt de la cucina marinaia, entre la qual destaquen uns espaguetis amb gambes fresques, amb all i chardonnay. Excel·lents, justifiquen per si mateixos una visita. Van ser precedits per una burrata amb làmines de tomàquet i ruca, que és molt difícil d’aconseguir d’aquesta qualitat a Barcelona i voltants. “A part del que tenim a la carta, cada dia tenim peix fresc de la llotja, i els caps de setmana, espaguetis amb llamàntol o llagosta i musclos, a part de marisc fresc segons el mercat”, ens diu la jove xef.

La seva carta de vins és també potent. Les pastes dominen el panorama i hi ha una degustació que permet gaudir d’una gran varietat. El menú, molt assequbile, és sorprenent. Una petita terrassa permet gaudir de l’ambient del port, però a la seva planta alta es gaudeix del bon gust i d’una magnífica vista. Hi ha vins a l’abast dels clients que parin poca atenció a la beguda, però per a aquells a qui els agradin les experiències diverses, un xic més cares, també hi ha espai per a capricis. És una bona selecció per a uns plats que exigeixen bona companyia.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Pg. de Drassanes, 43
Sitges

Contacte
Horaris Cada dia de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Dg. tancat

Els usuaris diuen