Xavier Pellicer Restaurant
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Xavier Pellicer va tancar el restaurant Celerí, dedicat a la verdura –amb opció a complementar els plats amb proteïna animal– just després de guanyar la Michelin. Va reobrir-lo una breu temporada després a Provença, 310. Canvi per seguir igual, més i millor: més espai, i una brasa d’alzina i foc de wok. I què s’hi menja? Doncs experiments de brasa i vegetals com una mitjana de coliflor amb espècies masala. O unes albergínies confitades amb créixens silvestres a les quals es pot afegir botifarra del perol que són una delícia. I un plat com les mongetes tendres amb patates i rossinyols –amb derivació opcional amb cansalada– ja és un must de la creativitat vegetariana a Barcelona.
Detalls
Adreça |
Provença, 310 Dreta de l'Eixample Barcelona 08037 |
---|---|
Transport | Diagonal (M: L5, L3) |
Contacte | |
Horaris | Dl. a ds. de 13.30 a 16 i de 20.30 a 23 h. Dg. tancat. |
També t'agradarà
També t'agradarà
Últimes notícies