La revista de Barcelona

Cada mes, Time Out Barcelona et porta el bo i millor de l'oci i la cultura de la ciutat

Publicitat

Cada mes, Time Out Barcelona us ofereix les recomanacions d'experts independents dels millors restaurants i bars de Barcelona, les obres de teatre i les pel·lícules, les activitats més interessants de l'agenda cultural, els concerts imprescindibles, ressenyes de les novetats literàries, les sessions nocturnes més salvatges i un munt de propostes per sortir amb la família.

I a més a més, no us perdeu les entrevistes amb els protagonistes de l'actualitat cultural i els articles dels nostres experts. 

A partir de l'últim dimecres de cada mes, agafa-la al teu bar preferit, passa per un teatre per tenir-la a les teves mans, troba-la al carrer, descarrega-te-la en pdf o llegir-la online a la teva tauleta o mòbil. Fes-ho com vulguis: aquí trobaràs moltes formes de tenir Time Out Barcelona a les teves mans!

  • Què fer

Ja pots descarregar en pdf o llegir online la revista des de el teu ordinador, mòbil o tauleta. A més, podràs consultar Time Outs de setmanes passades i recuperar articles antics.

Time Out Barcelona és la guia essencial per treure tot el suc a la ciutat. És gratuïta i l'últim dimecres de cada mes, els repartidors la distribuïxen per més de 200 punts de la ciutat: equipaments culturals, Centres Cívics, teatres, restaurants i bars. Tenim més de 200 punts, segur que en tens un a prop: afanya't que volen!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat