Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
ioga Fàbrica Moritz

Namasté!

Moritz i Holmes Place us proposen una jornada dedicada al ioga i a la cervesa. Relaxeu-vos i refresqueu-vos

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Us agrada practicar ioga per relaxar-vos i evadir-vos de la rutina? I què en penseu de gaudir d’una cervesa ben fresca? Pot semblar una combinació estranya, però dimarts 22 descobrireu que el ioga i la cervesa poden fer un maridatge ideal!

Tant se val si sou més de hatha ioga, si practiqueu el kundalini o si us va més el bhakti, la qüestió és dedicar-vos una estona per a vosaltres. És per això que Moritz i Holmes Place us proposen una sessió de ioga molt exclusiva i gratuïta anomenada Beer Ioga.

Segur que ja coneixeu la 0,0 de Moritz i, si no, aquesta serà la vostra porta d’entrada per començar a apreciar una cervesa fresca que és el complement ideal per a l’esport.  Amb el Beer Ioga, la cervesa no només us servirà per hidratar-vos, sinó que també formarà part dels exercicis. Incorporareu la Moritz 0,0 –la cervesa sense alcohol de Moritz– en la pràctica de les asanes, les postures que us ajudaran a escoltar el vostre cos i la vostra ment. Si sou ioguis i us agrada fer una birra de tant en tant, no cal que renuncieu a res: gaudiu de la fusió ideal a la Fàbrica Moritz.

Els participants obtindreu una Moritz 0,0 i un mat de ioga de regal. I també us regalaran una setmana gratis a Holmes Place! Inscriviu-vos a moritz.cat i estigueu atents a les xarxes socials de Moritz, on anunciaran els escollits. Brindeu a la salut dels txakres! ν

Fàbrica Moritz. M: Sant Antoni. Dimarts 22. 19.30 h. Gratis. moritz.cat. @moritzbarcelona

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat