Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una jornada per cultivar el benestar i l’equilibri

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Una jornada per cultivar el benestar i l’equilibri

Arriba el primer festival de la comunitat Wanderlust a Barcelona on podreu treure el millor de vosaltres tot participant en un triatló molt especial.

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Cada vegada són més les persones que segueixen un estil de vida saludable en què l’equilibri i la meditació ocupen un lloc important. La comunitat Wanderlust 108 –que vetlla per ajudar els seus membres a millorar la seva salut física i mental– ha organitzat, per primera vegada a Espanya, un esdeveniment on la dona, el ioga i el desenvolupament personal són els protagonistes. Ens referim a un triatló exclusiu que inclourà una carrera de cinc quilòmetres, una classe de ioga a l’aire lliure i una meditació guiada. Moritz estarà present en un estand on convidaran a Aigua de Moritz els participants que hagin cremat les 17 calories que té la cervesa a través d’un joc amb una bicicleta Brompton by Moritz. Wanderlust 108 és una filosofia de vida que va néixer als Estats Units el 2009 i, des d’aleshores, ajuda milers de persones a trobar el seu nord a través de l’esport i la meditació. Aquesta comunitat ja ha organitzat festivals a Europa, Amèrica, Àsia, Austràlia... Ara preparen una festa amb activitats i espais de moda, relaxació i un mercat de menjar. A més, comptarà amb alguns dels influencers més importants del món healthy i reunirà experts i receptes de cuina saludable. Si vosaltres també voleu viure aquest esdeveniment únic al país, afanyeu-vos a comprar les entrades, tenen un preu mitjà de 35 €, i ja estan a la venda!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising